Μάθετε τις δόσεις στην εφορία: www.gsis.gr

Σε πόσες δόσεις θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι τους φόρους, που τους έχουν επιβληθεί; Ποιος ο ρόλος του διαδικτυακού τόπου www.gsis.gr/ggps_main.html;

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων Χάρης Θεοχάρης είπε ότι οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται ηλεκτρονικά για το ύψος των δόσεων, που θα πληρώσουν στην εφορία μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αποπληρωμή σε 7 δόσεις για εισοδήματα έως 60.000 ευρώ.

Η σελίδα η οποία θα ξεκινήσει να λειτουργεί από το απόγευμα είναι η www.gsis.gr/ggps_main.html. Ο κ. Θεοχάρης σημείωσε ότι όσοι δεν έχουν κωδικό θα μπορούν με το ΑΦΜ τους να βλέπουν το ύψος των δόσεων στην εφορία.

Διαβάστε πώς μπορείτε να πληρώνετε φόρους μέσω τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".