Γάμος έκπληξη Κατερίνας Παπουτσάκη: ποιον παντρεύτηκε [φωτο]

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της διάσημης ηθοποιού Κατερίνας Παπουτσάκη. Τι νυφικό επέλεξε να φορέσει στον γάμο της στη Δονούσα;

Την Τρίτη το βράδυ η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Δονούσα. Η επιλογή του τόπου έγινε ύστερα από την επιθυμία του γαμπρού!

Εκεί, o Παναγιώτης Πιλαφάς έχει έναν πολύ καλό φίλο ο οποίος διατηρεί μπαρ! Εκεί φυσικά θα γίνει και το γλέντι! Nα μην στηρίξει λοιπόν τον κολλητό του που παντρεύεται την όμορφη ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη;

Η όμορφη ηθοποιός έφτασε στο ξωκλήσι της Παναγίας συνοδευόμενη από ορχήστρα που έπαιζε Κρητικά τραγούδια ενώ οι 200 περίπου καλεσμένοι του γάμου την καταχειροκρότησαν! Με ένα απλό νυφικό και μια κορδέλα στο κεφάλι, όπως τη φοράνε οι Κρητικοί, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Εκτός όμως από τους συγγενείς και τους φίλους της Κατερίνας Παπουτσάκη και του γαμπρού, υπήρχαν και γεροδεμένοι άντρες που έλεγχαν τα πάντα! Κοιτούσαν τον κόσμο, πήγαιναν δίπλα τους και τσέκαραν αν έχουν φωτογραφική μηχανή!

Για τέτοια αυστηρότητα μιλάμε! Μάλιστα απαγόρευσαν από τους καλεσμένους να βγάλουν τα κινητά από τη τσέπη μήπως τυχόν κάποιος έβγαζε φωτογραφία το ευτυχές ζεύγος! Δηλαδή αν συνέβαινε κάτι, δεν θα μπορούσαν να το μάθουν παρά μόνο μετά τον γάμο!

Το γλέντι μετά τον γάμο θα είναι τρικούβερτο! Στο μαγαζί του φίλου του θα έχει πολύ φαγητό το οποίο έχει ετοιμαστεί από χτες! Μάλιστα όλο το βράδυ οι φίλες της Παπουτσάκη καθάριζαν πατάτες!!! Η ίδια έχει φέρει στο νησί πολύ ρακί που είναι και το ποτό του τόπου της!

Όσο για την Κατερίνα Παπουτσάκη και το νυφικό που επέλεξε για τον γάμο; Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τις εικόνες παρακάτω:

Διαβάστε τι είπε γνωστός ηθοποιός για την Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.