#

Πώς είχε πάνω από 200 συνεχής οργασμούς [φωτο]

Πώς Αγγλίδα νοσοκόμα έχει αλλεπάλληλους οργασμούς μέσα στην ημέρα μέχρι και 200; Δείτε τις φωτογραφίες με την νοσοκόμα.

Η Αγγλίδα νοσοκόμα Κιμ Ράμσει είδε την ζωή της να καταστρέφεται όταν μια κύστη (που δημιουργήθηκε λόγω ατυχήματος) της προκαλεί αλλεπάλληλους οργασμούς με την παραμικρή δόνηση.

«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι περνάω. Νομίζουν ότι είναι καλό πράγμα. Άλλά σκεφτείτε να ερεθίζεστε χωρίς να υπάρχει λόγος. Με την παραμικρή δόνηση. Όταν είστε στο τρένο ή βάζετε ηλεκτρική σκούπα. Αισθάνομαι ότι δεν έχω πια τον έλεγχο του σωματός μου. Άλλες γυναίκες πασχίζουν να έχουν οργασμό και εγώ να τους σταματήσω» δηλώνει η νοσοκόμα.

Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα Sun η 44χρονη νοσοκόμα που έφτασε σε αυτή την κατάσταση μετά από ένα ατύχημα που είχε πέφτοντας από τις σκάλες του σπιτιού της το 2001. Σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολουθούν, η κύστη που δημιουργήθηκε πιέζει εκείνο το σημείο της σπονδυλικής στήλης που είναι υπεύθυνο για τον γυναικείο οργασμό.

«Την πρώτη φορά που μου συνέβη ήταν το 2008 αφού έκανα σεξ με το αγόρι μου. Είχα οργασμούς για 4 μέρες συνεχόμενα. Νόμισα ότι θα τρελαθώ. Δοκίμασα τα πάντα για να τους σταματήσω. Βαθιά καθίσματα, αναπνοές, ακόμη και να κάτσω πάνω σε μια σακούλια με παγωμένα μπιζέλια. Αλλά τίποτε δεν λειτούργησε.

Είχα οργασμούς και σπασμούς για 36 ώρες. Στο διάστημα αυτό πρέπει να ήρθα σε οργασμό πάνω από 200 φορές. Ο πόνος και η εξάντληση ήταν τρομακτικά».

Ενώ στην συνέχεια η άτυχη νοσοκόμα περιγράφει την μια και μοναδική φορά που της συνέβη σε δημόσια θέα «Επέστρεφα σπίτι με το τρένο όταν ξαφνικά κάθε δόνηση άρχισε να με ερεθίζει. Και μιλάμε για ένα ταξίδι διάρκειας 40 λεπτών. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δάγκωσα τα χείλια μου, κάθησα πάνω στα χέρια μου και έλπιζα να μην το προσέξει κανείς».

Δείτε τις φωτογραφίες με την νοσοκόμα όπου έχει ανεξέλεγκτους οργασμούς:

Διαβάστε πώς μαχαίρωσε ταξιτζή γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!