Μπες σήμερα στο Taxisnet και μάθε τις δόσεις σου στην εφορία

Πώς θα μπορείτε να μάθετε τις δόσεις σας στην εφορία μέσω Taxisnet; Ποιοι μπορούν να πληρώσουν φόρο έως και 7 μηνιαίες δόσεις;

Από σήμερα θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δόσεις που πρέπει να καταβάλετε στην εφορία αλλά και για το ύψος της εισφοράς που προκύπτει από την εκκαθάριση της φορολογικής σας δήλωσης μέσω του νέου ηλεκτρονικού συστήματος του υπουργείου Οικονομικών.

Το Taxisnet κάνει πρεμιέρα και αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την την ιστοσελίδα www.taxisnet.gr και με το ΑΦΜ και τον κωδικό του εκκαθαριστικού σας να αναζητήσετε τα κουπόνια για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος σε έως και 7 μηνιαίες δόσεις.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο ισχύει είτε οι φορολογούμενοι υπέβαλαν τη φορολογική δήλωση τους ηλεκτρονικά στο Taxisnet, είτε την κατέθεσαν σαν χειρόγραφη στις κατά τόπους εφορίες, αρκεί το σύνολο του εισοδήματος να μην ξεπερνά τα 60.000 ευρώ.

Διαβάστε πώς θα πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας 2012-2013.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".