Αποτελέσματα Βάσεις 2012 από τις 7 το πρωί | results.minedu.gov.gr

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα και οι Βάσεις των Πανελληνίων 2012 από νωρίς το πρωί. Πώς θα τα δείτε;

Η αγωνία των υποψηφίων σπουδαστών έφτασε στο τέλος της. Η ώρα που ανακοινώνονται οι βάσεις 2012 για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έφτασε.

Από νωρίς το πρωί (περίπου στις 7.00 π.μ.) τα πρώτα ατομικά αποτελέσματα γίνονται διαθέσιμα στους προσωπικούς λογαριασμούς των μαθητών στο http://results.minedu.gov.gr δίνοντας έτσι το πρώτο κλίμα.

Περίπου στις 10.00 θα γίνουν διαθέσιμα από τα Υπουργείο Παιδείας τα αρχεία με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα για τις Βάσεις 2012 για όλες τις κατηγορίες (90%, 10%, ειδικές κατηγορίες, ΓΕΛ και ΤΕΛ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα των βάσεων 2012 μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Το Fimes.gr, πρώτο στις εξελίξεις για τις Βάσεις 2012 εδώ και μήνες, θα είναι σε επιφυλακή για να μεταφέρει άμεσα στους υποψήφιους φοιτητές τις αναλυτικές βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε excel ή/και pdf μορφή. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε βίντεο με τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2012, από την εκπομπή της ΝΕΤ «Ενημέρωση στη ΝΕΤ»:

Διαβάστε τα νεότερα και δείτε τις επίσημες Βάσεις 2012 εδώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.