Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Αυγούστου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23 Αυγούστου.

Σήμερα θα υπάρχει ένταση και πάθος σε ό, τι κάνετε ενώ θα σας δοθούν κάποιες μικρές ευκαιρίες που, αν τις αξιοποιήσετε, μπορεί να πετύχετε μεγάλες αλλαγές. Η είσοδος του Άρη στον μυστηριώδη Σκορπιό θα ανοίξει ένα νέο κύκλο όσον αφορά οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με φόρους, επιδόματα, ασφάλειες, δάνεια ενώ σε ερωτικά θέματα ο εγωισμός, η ζήλια και το πείσμα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Τα θερμά επεισόδια θα είναι αναπόφευκτα με όποιον προσπαθήσει να ορίσει αυτές τις πτυχές της ζωής σας.

ΚΡΙΟΣ
«Βαθιά ικανοποίηση»
Για χάρη του έρωτα σπάτε το χρόνο και δίνετε όλη σας την ψυχή για να περάσετε καλά με ανθρώπους που αγαπάτε. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μέρη που έχετε ξαναεπισκεφτεί ενώ εκδρομές και βόλτες σε παραθαλάσσια μέρη ευνοούνται. Ο τομέας των σχέσεων από σήμερα παίρνει φωτιά και καλό είναι να προσέχετε ιδιαίτερα αυτές που συνδέονται με χρηματοπιστωτικά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1971 θα δείτε τη ζωή με μια άλλη ματιά.

ΤΑΥΡΟΣ
«Οι παλμοί σας χτυπάνε γρήγορα»
Από τη μια έχετε αγωνία όσον αφορά μέλη τις οικογένειάς σας και από την άλλη η επικοινωνία σας με άτομα που μεσολαβούν για μια σημαντική υπόθεση σάς αφήνει ελπίδες για μια θετική κατάληξη. Ωστόσο, με τον Άρη πλέον στον 7ο είναι καλό να ακολουθήσετε το δρόμο της ειλικρίνειας, χωρίς ωστόσο να νιώσετε ότι εκθέτετε την προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι του 1963 αξιοποιώντας τις γνωριμίες σας, θα αυξήσετε τα έσοδα σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Δεν θέλετε να πιάσετε κουβέντα»
Μπορεί σε θέματα δουλειάς να χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με συναδέλφους που δεν «πάτε» ή να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που τις βαριέστε. Από την άλλη, ίσως προκύψουν ευκαιρίες για έξτρα χρήματα ενώ πιθανόν να αγοράσετε ένα δώρο για κάποιον που έχει γενέθλια ή γιορτάζει κάποιο γεγονός. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο έντονη είτε βοηθώντας κάποιους φίλους είτε γιατί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες. Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Παθιασμένα»
Είναι πιθανόν να κάνετε κάποια έξοδα για διασκέδαση, βόλτες και ερωτικές εκδρομές ενώ θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας και τις επιλογές σας. Κάποιοι ίσως ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα ενώ ενδέχεται να κάνετε καινούργια πράγματα που σχετίζονται με παιδιά. Ένα σημαντικό πρόσωπο για εσάς θα κάνει κάποια μετακίνηση που πιθανόν να σας ωφελήσει. Οι γεννημένοι του 1975 θα μοιράσετε στους γύρω σας χαρά.

ΛΕΩΝ
«Χάρες και εξυπηρετήσεις»
Ζητήματα σπιτιού ίσως δεν εξελιχθούν με τον τρόπο που θέλετε ή χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιες γνωριμίες για να προχωρήσουν. Η διάθεσή σας ωστόσο θα είναι καλή και πολλοί θα επιδιώξετε να αφήσετε για λίγο τις έννοιες και να κανονίσετε κάποιο ερωτικό τετ-α-τετ. Μια νέα αρχή που θα κάνει ένα μέλος της οικογένειάς σας ίσως σας αγχώσει. Οι γεννημένοι του 1986 θα κάνετε κάποια οικονομική συμφωνία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Χρειάζεστε και λίγη τρέλα»
Σήμερα, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες γραφειοκρατικές δουλειές ή τηλεφωνήματα για θέματα που αποτελούν για εσάς δοκιμασία. Το θετικό είναι ότι θα έχετε βοήθεια και στήριξη από φίλους, γεγονός που θα σας δώσει τη διάθεση και τη δύναμη να αντεπεξέλθετε. Με τον Άρη στον 3ο οι σχέσεις σας με γείτονες, αδέρφια και κοντινά πρόσωπα θα μπουν στο στόχαστρο. Οι γεννημένοι του 1974 θα αφιερώσετε χρόνο για τις φιλοδοξίες σας.

ΖΥΓΟΣ
«Μεγάλες προσδοκίες»
Μπορεί σήμερα να περιμένετε κάτι περισσότερο από φίλους και γνωστούς και το γεγονός ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν να μην είναι το καλύτερο σας. Ωστόσο, έχετε τη στήριξη ατόμων που περνάει ο λόγος τους ενώ ένα κοινωνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε υπέροχα. Οι σχέσεις σας μπορούν να περάσουν δια πυρός και σιδήρου για οικονομικούς λόγους. Οι γεννημένοι του 1976 θα ζητήσετε από ένα πρόσωπο να σας… αδειάσει τη γωνιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Απρόβλεπτοι»
Αν κάποιοι περιμένουν να πείτε σήμερα σε όλα «ναι» τότε μάλλον δεν σας ξέρουν καλά. Αφήστε που σήμερα έχετε την τάση να αρνηθείτε ακόμα και στους πιο «ισχυρούς». Συγχρόνως θα πάρετε μεγάλη χαρά από την εξέλιξη μιας οικονομικής υπόθεσης που σχετίζεται με το εξωτερικό ή την εκπαίδευση. Νέα ξεκινήματα ίσως προκαλέσουν ζήλια. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως αποκτήσετε νέους φίλους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις»
Πολλοί από εσάς θα επιδείξετε μυστικότητα όσον αφορά νέα ξεκινήματα που αφορούν στα αισθηματικά σας ενώ θέματα που σχετίζονται με οικονομικά οφέλη από άλλους θα έχουν εύνοια. Κάποια πράγματα θα σας κινήσουν την περιέργεια ενώ ίσως γίνετε καχύποπτοι απέναντι σε κάποιους. Επαγγελματικά, δεν θα πρέπει να δώσετε πλήρη εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που φαίνονται ειλικρινή. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως μπερδέψετε το άυλον με το νάιλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Κεφάτοι»
Σήμερα, αν ψάχνετε για μαργαριτάρια, πρέπει να ψάξετε βαθιά, αξιοποιώντας τις γνωριμίες και τις μυστικές σας διασυνδέσεις. Ευχάριστο χρόνο μπορείτε να περάσετε με φίλους ενώ πολύ πιθανόν να πάρετε το ταίρι σας σε μια συγκέντρωση της παρέας σας. Επαγγελματικές συμφωνίες μπορούν να σας αποφέρουν κέρδη ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθεί το πελατολόγιο σας. Οι γεννημένοι του 1989 θα αρνηθείτε να γυρίσετε σε μια παλιά αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Δεν θα δεχτείτε να τσακωθείτε»
Επαγγελματικές υποθέσεις απαιτούν καλή συνεργασία αλλά σήμερα μάλλον έχει πάει διακοπές. Από την άλλη, οι οδηγίες που δίνετε σε άτομα με λιγοστές γνώσεις σας ανταμείβουν με το αποτέλεσμα ενώ οι συνθήκες εργασίας παρουσιάζουν μια αισθητή βελτίωση. Πιθανόν να δείξετε κάποια ενόχληση από τις σπατάλες του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1972 θα ακούσετε την καρδιά να χτυπά για ένα νέο έρωτα.

ΙΧΘYΕΣ
«Μην αντιγράφετε αυτά που κατακρίνετε»
Συμφωνίες και επαφές που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ίσως σήμερα χαρακτηρίζονται από υπερβολές ενώ οι σχέσεις σας με ορισμένους υφισταμένους σας ίσως σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Από την άλλη, θα πάρετε όμορφα μηνύματα από πρόσωπα που σας αγαπούν και αναζητούν την παρέα σας. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποια πρόσκληση για ένα κοινωνικό γεγονός. Οι γεννημένοι του 1986 θα αρνηθείτε κάποια ελαττώματα σας.

Δες τι ζώδιο είσαι στο κινέζικο ωροσκόπιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!