#

Με λένε Αλέξη (Τσίπρα), σε λένε Σοφία (Γιαννακά)

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την Σοφία Γιαννακά, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ;

Κρατά μια κιθάρα και αυτή μια καρδιά; Θα μπορούσαμε να το πούμε κ έτσι, μιας που η Σοφία Γιαννακά “χόρεψε” στους ρυθμούς του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, αντί στην εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.

Η Σοφία Γιαννακά βρέθηκε στην αντιεκδήλωση του Τσίπρα, την ώρα που η εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σε εξέλιξη. Την ίδια στιγμή που ο Βενιζέλος επιχειρούσε την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ.

Την ώρα που ο Eυάγγελος Βενιζέλος μετρούσε φίλους, οι πληροφορίες ήθελαν την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά να βρίσκεται στην Νίκαια και στην εκδήλωση του «Νέου Αγωνιστική» με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Η παρουσία της κ. Γιαννακά στην ομιλία Τσίπρα ουσιαστικά επισημοποιεί την ένταξη της στο ΣΥΡΙΖΑ. Η Σοφία Γιαννακά, υπήρξε έμπειρη δημοσιογράφος.

Πρώην σύζυγος του επίσης δημοσιογράφου Χρήστου Ράπτη, η Σοφία Γιαννακά υπήρξε στενή συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου και εθεωρείτο ότι αποτελούσε τμήμα του στενού πυρήνα των «Βενιζελικών» στη Παπανδρεϊκή εποχή.

Κάποιοι δεν το πίστεψαν και το αντιμετώπισαν ως αστείο. Αν επιβεβαιωθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαίνεται ότι το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν ούτε μόνο στα λόγια, ούτε επιφανειακό.

Διαβάστε από ποιους έφαγε πόρτα ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!