Απεργία ΜΜΜ, Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ 20 Σεπτεμβρίου

Την Πέμπτη 20/9 τελικά θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία, που εξήγγειλαν τα συνδικάτα των εργαζομένων σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ.

Η απεργία είχε αρχικά αποφασιστεί για τη Τρίτη 18/9 αλλά αυτό άλλαξε και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ και ΗΣΑΠ θα απεργούν τελικά στις 20/9.

Οι εργαζόμενοι σε ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ και ΗΣΑΠ έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο αύξησης της τιμής των εισιτηρίων, αντιπροτείνοντας, δε, το κόστος του εισιτηρίου να μειωθεί στο ένα ευρώ, ενώ παράλληλα ζητούν δωρεάν μετακίνηση για ανέργους, φοιτητές και χαμηλοσυνταξιούχους γιαυτό και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν απεργία στις 20 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι σε παράλυση λόγω απεργίας βρίσκονται από σήμερα, Δευτέρα, 17/09, τα δικαστήρια εξαιτίας των κινητοποιήσεων δικαστών και εισαγγελέων. Επίσης, σε επίσχεση εργασίας από σήμερα έχουν προχωρήσει 22.000 γιατροί των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της χώρας, με αίτημα την αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας θα εξυπηρετούνται όλα τα επείγοντα περιστατικά, ωστόσο οι προγραμματισμένες εξετάσεις θα πρέπει να μετατεθούν.

Διαβάστε ποιοι απεργούν στις 17, 18, 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.