Ποιες εφημερίδες πάνε για συγχώνευση

Ποιες εφημερίδες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για συγχώνευση; Γιατί πήραν την κοινή απόφαση να οδηγηθούν σε συγχώνευση;

Κοντά στην συγχώνευση βρίσκονται οι εφημερίδες «Γαύρος» και «Πρωταθλητής». Ήδη έχουν υπάρξει οι πρώτες επαφές, χωρίς ακόμα να είναι κάτι τελειωμένο.

Τα πρώτα σενάρια είχαν κάνει την εμφάνισή τους την ημέρα που οι δύο εφημερίδες με τα πρωτοσέλιδά τους, ουσιαστικά έδιναν πάσα η μία στην άλλη. Ο «Γαύρος» ανέφερε «Να τος, να τος ο πρωταθλητής», ενώ ο «Πρωταθλητής» είχε χτύπημα που ανέφερε «όσοι σας νικάνε γαύροι είναι»…

Τελικά όπως όλα δείχνουν, τα χτυπήματα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς ήδη έχουν υπάρξει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να γίνει συγχώνευση του «Γαύρου» με τον «Πρωταθλητή».

Ο λόγος της πιθανής κίνησης δεν είναι άλλος από το οικονομικό όφελος, καθώς και στις δύο εφημερίδες θεωρούν πως αν πορευτούν μαζί θα μπορέσουν να είναι πιο ανταγωνιστικές και κυρίως πιο βιώσιμες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο σχετικά με την συγχώνευση, καθώς δεν είναι και κάτι που γίνεται από την μία στιγμή, στην άλλη. Ωστόσο οι πρώτες επαφές είναι δεδομένες, όπως δεδομένη είναι και η διάθεση να τελειώσει το θέμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!