Το θαύμα που επινόησε ο Γέρων Παστίτσιος

Ποιο το θαύμα που επινόησε ο Γέρων Παστίτσιος και στάθηκε αφορμή για την σύλληψή του από την αστυνομία;

Ένα «θαύμα» που σκηνοθέτησε τον Ιούλιο ο 27χρονος «Γέροντας Παστίτσιος» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τη σελίδα του στο Facebook, καθώς προφανώς το πίστεψαν πολλοί! Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που το θαύμα του έγινε μέχρι και πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα τον Αύγουστο. Ο 27χρονος αποφάσισε το… θαύμα του να έχει ως τόπο τέλεσης «τας όμορφας και γραφικάς Σέρρας» και έχει ως εξής:

Ο 27χρονος ως Γέροντας Παστίτσιος επινόησε δύο ανύπαρκτους χαρακτήρες, τον 18χρονο «Παντελή Κ.» κάτοικο κάποιου χωριού των Σερρών που βίωσε το υποτιθέμενο θαύμα του Παΐσιου και τον «υποδιάκονο Αμφιλόχιο» που δήθεν υπηρετεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Ταξιαρχών στις Σέρρες και στον οποίο ο νεαρός εξομολογήθηκε το θαύμα.

Ο Παντελής Κ. ήταν δήθεν ένας τοξικομανής που χτύπησε με τη μηχανή του με αποτέλεσμα να μπει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου. Εκεί η μοίρα τον «χτύπησε» και με ενδονοσοκομειακή λοίμωξη με αποτέλεσμα να διαγνωστεί εγκεφαλικά νεκρός. Όμως την ημέρα των γενεθλίων του που υποτίθεται ότι συνέπιπτε με την ημέρα κοίμησης του Γέροντα, ο Παΐσιος έκανε το θαύμα του και «ανέστησε» τον 18χρονο. Μάλιστα, ο Παντελής δήθεν έβλεπε τον Παΐσιο ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρός να του λέει: «Άντε σήκω παλικάρι μου να πας στη μαμά σου. Τα κόλυβα σου δε τα έχεις στο ζωνάρι. Θα αργήσουμε να τα φάμε».

Διαβάστε ποιες οι αντιδράσεις για τον Γέροντα Παστίτσιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.