Ποιος ηθοποιός έπαθε ανακοπή από τσίμπημα σφήκας

Ποιος γνωστός ηθοποιός υπέστη δυο φορές ανακοπή από το τσίμπημα σφήκας; Δείτε ποιος ηθοποιός παραλίγο να χάσει την ζωή του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γαρνάβο, ο όποιος λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από αλλεργικό σοκ. Η περιπέτεια του γνωστού ηθοποιού, όπως αναφέρει η espresso, ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες, στην Κέρκυρα όπου είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές. Ο Γιώργος Γαρνάβος δηλώνει: «Κινδύνεψα πολύ σοβαρά από αλλεργικό σοκ.

Στην αρχή με είχαν για πεθαμένο και την ίδια περίοδο πέθαναν τέσσερα άτομα στην Κέρκυρα από τον ίδιο λόγο», λέει και αποκαλύπτει: «Στην Εντατική υπέστην δυο φορές ανακοπή καρδιάς και κάποια στιγμή οι γιατροί έχασαν τις ελπίδες τους. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και συνήλθα», είπε ο Γιώργος Γαρνάβος .

Δείτε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός ξεσπά για το Mega.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".