Ποιος γνωστός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός και ύποπτος για φόνο

Ποιος γνωστός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε γειτονιά του Λος Άντζελες και μάλιστα ήταν ύποπτος για φόνο;

Μετά τον νεκρό αξιωματικό της ΕΛΑΣ, νεκρός βρέθηκε σε γειτονιά του Λος Άντζελες, την Τετάρτη ο 28χρονος ηθοποιός Τζόνι Λιούις.

Ο Τζόνι Λιούις είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Sons of Anarchy» , αλλά και για τη σχέση του πριν από μερικά χρόνια με τη διάσημη σήμερα τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι.

Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο αυτοκτονίας του ηθοποιού Τζόνι Λιούις για τις εκκρεμότητές του με τη δικαιοσύνη, έπειτα από φόνο ηλικιωμένης υπό την επήρεια ουσιών.

Ο Λιούις πιθανότατα σκοτώθηκε πέφτοντας από τη σκεπή του σπιτιού του, στο Φέλιξ της Καλιφόρνια, μυστήριο όμως καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου του.

O νεαρός άνδρας θεωρείται ύποπτος για το φόνο μιας 81χρονης, το σπίτι της οποίας είναι πιθανό να νοίκιαζε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο αφού βρήκαν νεκρό τον Τζόνι Λιούις στο δρόμο, στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι του όπου εντόπισαν ένα ακόμη πτώμα.

Aυτό της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας, ενώ μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δυο τους είχαν προηγουμένως έντονο καυγά, χωρίς να διευκρινίζονται τα κίνητρα.

Οι αρχές πάντως εξετάζουν το σενάριο αυτοκτονίας του Τζόνι Λιούις έπειτα από το φόνο της ηλικιωμένης υπό την επήρεια ουσιών.

Χωρίς ακόμα να υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή του. Να σημειωθεί ότι ο Τζόνι Λιούις είχε μόλις αποφυλακιστεί προ ημερών, μετά από καταδίκη του τον περασμένο μήνα για ένοπλη επίθεση σε συνοικία του Λος Άντζελες και ομολογία του για συμμετοχή σε διάρρηξη.

Ο Λιούις εμφανίστηκε το 2011 στο θρίλερ “Lovely Molly” του Εντουάρντο Σάντσεζ και το “Runaways” με τη Κρίστεν Στιούαρτ, ενώ έχει εμφανιστεί και στο “Felon” του 2008 με Βαλ Κίλμερ και Στίβεν Ντορφ.

Σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων του περιβάλλοντος της Κέιτι Πέρι στο US Weekly, η τραγουδίστρια είναι συντετριμμένη με τον θάνατο του πρώην φίλου της, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Με τον οποίο μάλιστα είχε χωρίσει το 2006 για να αφοσιωθεί στην καριέρα της:

“Περνούσαν πολύ καλά αλλά ήταν ήδη μπλεγμένος κι εκείνη δε μπορούσε να τον βοηθήσει. Πολλά από τα τραγούδια της είναι εμπνευσμένα από αυτόν” αναφέρει το σχόλιο για τον Τζόνι Λιούις.

Διαβάστε το θάνατο φιλάθλου σε αγώνα ποδοσφαίρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.