#

Ποιοι Έλληνες ηθοποιοί τραυματίες στην Κύπρο

Ποιοι Έλληνες ηθοποιοί τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα στην Κύπρο; Ποιος από αυτούς έχει κρατηθεί για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Κύπρου;

Οκτώ συνολικά Έλληνες ηθοποιοί που βρίσκονται για παραστάσεις στην Κύπρο, τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη τις πρωινές ώρες στις 16/09/2012 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού, κοντά στην έξοδο Ζυγίου.

Οι ηθοποιοί Αννα Παναγιωτοπούλου , Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης βίωσαν τρομακτικές στιγμές χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού στην Κύπρο όταν ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 02:45 τα ξημερώματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με εμπλεκόμενα τρία οχήματα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τον συγκεκριμένο χρόνο, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου. Ακολούθως, οδηγός, ο οποίος αντιλήφθηκε έγκαιρα το ατύχημα, στάθμευσε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και κατέβηκε για βοήθεια, ενώ μικρό λεωφορείο (mini bus), με επιβαίνοντες 8 ηθοποιούς μεταξύ τους η Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπυολος, το οποίο ακολουθούσε, κάτω από συνθήκες που επίσης διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος, εξήλθε από αυτό και εγκατέλειψε τη σκηνή τρέχοντας.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οκτώ από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου και συγκεκριμένα οι ηθοποιοί που επέστρεφαν στη Λεμεσό, μετά από παράσταση που είχαν δώσει στη Λευκωσία. Στο νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκαν κι έτυχαν των πρώτων βοηθειών οι ηθοποιοί Παναγιωτοπούλου Άννα, Παπακωνσταντίνου Μίρκα, Δημάδη Αικατερίνη, Ρόπα Χρυσούλα, Δοβέλου Ευαγγελία, Ροσάκη Μαρία, Σκιαδαρέσης Γεράσιμος και Γιώργος Δαλίτης. Δεν διαπιστώθηκε οτιδήποτε σοβαρό και οι επτά απολύθηκαν, εκτός από την 56χρονη Χρυσούλα Ρόπα, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία, λόγω διάσεισης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Διαβάστε ποιοι Έλληνες καλλιτέχνες πουλάνε τα σπιτια τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!