Για ποιες νέες προσλήψεις εργασίας ανοίγει ο δρόμος

Ποιες είναι οι νέες προσλήψεις για εργασία μόνιμου προσωπικού έχουν δημιουργηθεί; Δείτε ποιες προσλήψεις για θέσεις έχουν ανοίξει.

Προσδοκίες για περίπου 2.000 νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού δημιουργούν οι σχεδιασμοί του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την κινητικότητα του προσωπικού στο Δημόσιο μετά την επικείμενη συμφωνία με την τρόικα.

Ετσι τα υπουργεία, καταρτίζοντας τον προϋπολογισμό τους για το 2013, παρά τη μείωση των κονδυλίων μισθοδοσίας, ανοίγουν την ατζέντα των προσλήψεων εργασίας που θεωρούν απαραίτητες, καθώς οι κενές θέσεις μετά τις αποχωρήσεις προσωπικού δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν με μετατάξεις και διορισμούς από τη δεξαμενή των παλιών διαγωνισμών του ΑΣΕΠ.

Οι ανάγκες σε εξειδικευμένο προσωπικό εντοπίζονται κυρίως στα υπουργεία Υγείας (παραϊατρικό προσωπικό), Προστασίας του Πολίτη (κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, μεταφραστές), Παιδείας (δάσκαλοι ειδικής αγωγής) και σε εξειδικευμένους οργανισμούς.

6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ 67 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Προσωπικό ασφαλείας ζητά η Brinks, στελέχη τηλεφωνικής εξυπηρέτησης το «Πλαίσιο», ενώ σε άλλες εταιρείες παρουσιάζεται ζήτηση για προσλήψεις σε οικονομολόγους και πωλητές.

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ

ΔΗΜΟΙ, ΔΕΗ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ
619 συμβασιούχοι σε δημόσιες υπηρεσίες
20 ακόλουθοι πρεσβείας με γραπτό διαγωνισμό

Δείτε πότε θα προσληφθούν 2.000 άτομα στην ΔΕΗ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.