Δείτε την εκπληκτική ομοιότητα 12 ανθρώπων με cartoon [φωτο]

Οι ομοιότητες των 12 αυτών ανθρώπων με cartoon είναι εκπληκτικές. Ποια είναι τα cartoon σωσίες τους;

Πριν την ταινία ήταν ένα ακόμη σπασικλάκι της εφηβείας. Τώρα, είναι ο πραγματικός σωσίας-cartoon του Αλφρέντο Λινγκουίνι της ταινίας «Ratatouille» . Η ομοιότητα είναι εκπληκτική!

Ποιος είναι ο πραγματικός Popeye; Το όνομά του είναι Moustafa Ismail και κατέχει το Ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο δικέφαλο (31 ίντσες) σε άνθρωπο.

Από την άλλη, η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια δεν φαίνεται να είναι και η “καλύτερη” μαθήτρια μιας που στην πραγματική ζωή: Δεν δείχνει να το διασκεδάζει, όπως στο cartoon.

Θα μπορούσε αυτός να είναι ο Beavis από το επιτυχημένο cartoon του MTV Beavis & Butthead; Σίγουρα η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

Χωρίς να ξεχνάμε βέβαια και τη Meg από το “Family Guy” .

Μπορεί να εκπλήσσει ή να φαίνεται αστείο, αλλά είναι αλήθεια: ο δημοφιλής “Σρεκ” υπήρξε στην πραγματικότητα! Το τερατώδες σε σχήμα κεφάλι του σχεδιάστηκε κατά το πρότυπο ενός αληθινού ανθρώπου, του Μόρις Τιλιέτ, ο οποίος ήταν πανέξυπνος, μιλούσε 14 γλώσσες, ενώ ήταν ποιητής και συγγραφέας.

Ο Τιλιέτ γεννήθηκε το 1903. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας εμφάνισε μια σπάνια ασθένεια, την ακρομεγαλία, με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν ανεξέλεγκτα τα κόκαλά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παραμόρφωση του σώματός του και την μετατροπή του ανθρώπου αυτού σε ένα “freak show”.

Φυσικά όμως ο άνθρωπος αυτός δεν πτοήθηκε! Αντί να τον πάρει από κάτω, πήγε στις ΗΠΑ εκμεταλλευόμενος την κατάστασή του και έγινε επαγγελματίας παλαιστής με το ψευδώνυμο «το τερατώδες φρικιό του ρινγκ».

Για ορισμένες πριγκίπισσες, τα παραμύθια υπάρχουν πέρα από τα cartoons. Όπως για την σύζυγο του πρίγκηπα της Αγγλίας William, την πανέμορφη Kate Middleton.

Ο Peter Griffin από το Family Guy και τα πιο διάσημα αδέλφια-υδραυλικοί στον κόσμο, έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τους πιο γνωστούς σωσίες-cartoon.

Για το τέλος φυσικά δεν θα μπορoύσε να ξεχαστεί ο γλυκύτατος ηλικιωμένος πρωταγωνιστής Carl Fredricksen της ταινίας UP της Pixar και ο -όχι και τόσο “γλυκός” – αθυρόστομος Cartman από το άκρως πολιτικοποιημένο cartoon “Southpark” .

Διαβάστε πώς 18χρονη μπήκε φυλακή για σχόλιο στο Facebook.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.