#

Θοδωρής Ρακιτζής: τι είπε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Tι είπε για πρώτη φορά ο γνωστός παρουσιαστής Θοδωρής Ρακιτζής σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει;

Ο γνωστός παρουσιαστής Θοδωρής Ρακιτζής μιλάει στην εφημερίδα “Espresso” για πρώτη φορά σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. “Έδωσα μια μάχη και την κέρδισα. Ουσιαστικά, αυτή τη δύσκολη μάχη την έδωσαν οι γιατροί μου. Πρώτα ο Μανώλης Μάκαρης στην Καλαμάτα και έπειτα ο Κρις Λασίδης στο Ιπποκράτειο”, λέει ο Θοδωρής Ρακιτζής.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου, όταν ο παρουσιαστής Θοδωρής Ρακιτζής αισθάνθηκε ένα πόνο στο στήθος και μούδιασε το χέρι του. Ο Θοδωρής Ρακιτζής βρισκόταν μαζί με τη συμπαρουσιάστριά του Αλεξία Γεωργίου στην Καλαμάτα για διακοπές. Η Αλεξία τον πήγε αμέσως στο νοσοκομείο της Καλαμάτας κι εκεί οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα.

Ο Θοδωρής Ρακιτζής μπήκε κατευθείαν στην εντατική, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να πάνε όλα καλά και τρεις μέρες αργότερα ήρθαν τα πρώτα χαμόγελα. Στη συνέχεια πήρε εξιτήριο και ήρθε στην Αθήνα για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί αποφάσισαν να του κάνουν μπαλονάκι. Πλέον χαίρει άκρας υγείας και το χαμογέλο έχει επιστρέψει στο πρόσωπό του.

“Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς μου, αλλά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη που μου συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή που το έμαθε. Επίσης κοντά μου ήταν και ο Μιχάλης Ρακιτζής, που παρ’ ότι δεν έχουμε συγγένεια, μου φέρθηκε ανώτερα και από αδερφός.

Ένα δημόσιο ευχαριστώ θέλω όμως να πω και στην Αλεξία Γεωργίου που ήταν δίπλα μου, όπως και ο γιος μου…”, λέει ο Θοδωρής Ρακιτζής.

Διαβάστε ποιες είναι οι δύσκολες στιγμές που περνά η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!