Σε ποια γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ βρέθηκε μούχλα στο ψωμί

Σε ποια μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ είναι συνεχή τα κρούσματα και ο ΕΦΕΤ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου;

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος. Η άλλοτε δυνατότερη αλυσίδα της χώρας ΑΒ Βασιλόπουλος, το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είναι η σκιά του εαυτού της καθώς υποπίπτει στο ένα διατροφικό πρόβλημα μετά το άλλο. Μετά λοιπόν από μια σειρά αλλοιμένων παρτίδων στα ψάρια η αλυσίδα σούπερ μάρκετ αναγκάστηκε να ανακαλέσει ψωμί τοστ σταρένιο, ελληνικής παρασκευής, στο οποίο εντοπίστηκε μούχλα.

Συγκεκριμένα , πρόκειται για το προϊόν «ΑΒ Ψωμί Τοστ Σταρένιο» της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος , σε συσκευασία των 350g και 700g, με ημερομηνία λήξης 31/10/12 και για χλιάδες τεμάχια της εν λόγω εταιρείας.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα συγκεκριμένα προϊόντα, προληπτικά να μην τα καταναλώσουν. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα συνεχή κρούσματα στην συγκεκριμένη αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν προκαλέσει ανησυχία καθώς δεν είναι τα πρώτα ενώ όλα δείχνουν πως οι περικοπές που τελευταία υπάρχουν θα οδηγήσουν και σε άλλες αντίστοιχες καταστάσεις.

Ήδη η διοίκηση του ΕΦΕΤ ανησυχεί καθώς η πάλαι ποτέ κραταιά αλυσίδα στα τρόφιμα επιδεικνύει αδυναμία το τελευταίο διάστημα και όπως μαθαίνουμε ο κ. Γιάννης Μίχας έχει στείλει στον Κώστα Μαχαίρα τα δικά του μηνύματα.

Δείτε με τι ουσία είναι ψεκασμένα λεμόνια Αργεντινής που πωλούνται σε σούπερ μάρκετ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.