Χριστίνα Χριστοφάκη: η σύζυγος του Πάγκαλου «ξαναχτύπησε»

Πώς ξαναχτύπησε η σύζυγος του Θεόδωρου Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη; Ποιανού την παραίτηση ζήτησε η Χριστίνα Χριστοφάκη;

Η Χριστίνα Χριστοφάκη σύζυγος του Θεόδωρου Πάγκαλου ξαναχτυπά.

Η Χριστίνα Χριστοφάκη είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ζούμε Μαζί στον Σαρωνικό» και μόλις δημοσιοποιήθηκαν στα ΜΜΕ τα ονόματα του δημάρχου κ. Π. Φιλίππου (από τον οποίο έχασε στις δημοτικές εκλογές) και του αντιδημάρχου κ. Μιχ. Αδάμη, ότι ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, με έγγραφη ανακοίνωσή της ζήτησε την παραίτηση και των δύο για να διευκολύνουν τις έρευνες.

«Δεν ξέρουμε ποια θα είναι κατάληξη της περιπέτειας των Φιλίππου και Αδάμη, ο Δήμος όμως να συνεχίσει να λειτουργεί όπως απαιτούν όλοι οι δημότες του Σαρωνικού», σημειώνει η Χριστίνα Χριστοφάκη σύζυγος Θεώδορου Πάγκαλου, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Διαβάστε την αποκάλυψη-κόλαφο για Πάγκαλο και τη γυναίκα του που λάμβανε επίδομα τρίτεκνης.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".