#

Ελένη Ράντου: τι εξομολογήθηκε που σάστισε τη Μενεγάκη [video]

Τι εξομολογήθηκε η Ελένη Ράντου στην Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή της; Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα.

Η Ελένη Μενεγάκη πάντα χαίρεται να μιλάει μαζί της, δήλωσε στην εκπομπή, και χωρίς πολλές συστάσεις και εισαγωγές κάλεσε την Ελένη Ράντου στο πλατό.

Η Ελένη Ράντου φανερά ανανεωμένη και αδυνατισμένη μίλησε για όλους και για όλα. Για την δυσοίωνη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, την οικογένεια, τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τα παιδικά της χρόνια.

Ένα βίντεο αφιέρωμα στη ζωή της Ελένης Ράντου το οποίο προβλήθηκε πριν τη συνέντευξη της ηθοποιού αποκάλυψε πάρα πολλές φοβίες που έχει και αντιμετωπίζει καθημερινά. Όταν το βίντεο τελείωσε, η Ελένη Μενεγάκη σαστισμένη για όλα όσα άκουσε ρώτησε την ηθοποιό για τα παιδικά της χρόνια.

«Τα δεύτερα παιδιά είναι πάντα πιο καταπιεσμένα. Εγώ ήρθα σε μια εποχή που ήταν οικονομικά ζορισμένη η οικογένεια. Να φανταστείς πως το πρώτο πήγαινε ιδιωτικό, το δεύτερο δημόσιο», λέει η Ελένη Ράντου επισημαίνοντας πως από παιδί ένιωθε τύψεις, ενοχές και πως αποτελούσε βάρος στην οικογένειά της.

Ενώ στη συνέχεια διηγήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσει ποτέ από τα παιδικά της χρόνια κι ας ήταν μόλις λίγων μηνών. «Έχω την εικόνα σαν να είμαι απ’ έξω. Δεν υπήρχαν λεφτά για port bebe τότε κι εγώ ήμουν σε μια βαλίτσα. Είχα port bebe μια βαλίτσα. Κι έχω την εικόνα να είμαι μέσα και να κλείνουν και λίγο τη βαλίτσα. Όχι τελείως να σκάσω αλλά για να μην ενοχλώ», αποκαλύπτει η ηθοποιός με την Ελένη Μενεγάκη να σαστίζει και να ψελλίζει. «έλα ρε Ελένη!!!»

Δείτε το βίντεο αφιέρωμα στην Ελένη Ράντου:

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Ελένης Ράντου στην Ελένη Μενεγάκη:

Διαβάστε τι εξομολογήθηκε η Ελένη Ράντου για την κόρη της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!