Ποιος ηθοποιός διορίστηκε ως καθηγητής από το Υπουργείο Παιδείας

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός διορίστηκε ως καθηγητής από το Υπουργείο Παιδείας, όχι για κάποιον ρόλο αλλά στη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εspresso, ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης πήρε στα χέρια του από το υπουργείο Παιδείας τον διορισμό του ως καθηγητή θεάτρου στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου.

«Δεν έχω ξαναδιδάξει και φαντάζομαι ότι θα είναι μια τρομερή εμπειρία. Κοντά στους μαθητές μου θα αισθάνομαι περισσότερο μαθητής παρά δάσκαλος. Τα παιδιά διακατέχονται από έναν αυθορμητισμό και μια χαρά όταν ξεκινάνε να μάθουν καινούργια πράγματα, και σε συμπαρασύρουν σε όλο αυτό. Ετσι γίνεσαι κι εσύ παιδί μαζί τους» λέει ο καθηγητής πλέον Γρηγόρης Ορφανουδάκης.

Ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, γιατί άρχισαν τα μαθήματα. «Στο Ηράκλειο υπάρχουν τόσες θεατρικές σκηνές και γίνονται σπουδαίες δουλειές και σίγουρα θα πάρω μέρος σε κάποια από αυτές. Εκτός των άλλων θα συνεργαστώ με τον σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη (βλέπε «Νησί»), από διαφημιστικά μέχρι ό,τι ζητήσει η τοπική αγορά εκεί. Πρόσφατα βγήκε στους κινηματογράφους και η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή “Και ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι” στην οποία συμμετέχω».

Δίνοντας τη δική του απάντηση στην κρίση και σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας τελευταία o καθηγητής Γιώργος Ορφανουδάκης σχολιάζει: «Εμείς οι καλλιτέχνες πρέπει να βρούμε τρόπους να συμπαρασύρουμε τον κόσμο να ξεφύγει από το γενικότερο χάλι. Να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας και να ξεφύγουμε από αυτή τη μουρμούρα. Το να λέμε ότι θα πεινάσουμε θα μας βγάλει στην τρέλα. Θα έρθουν και τα καλύτερα».

Διαβάστε γιατί κατέρρευσε ο Γιώργος Ορφανουδάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.