Ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας 50 αποχρώσεις του γκρι

Ποιος θα είναι τελικά ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενης μεταφοράς του βιβλίου 50 αποχρώσεις του γκρι; Ο ηθοποιός δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και αρνήθηκε την έντονη φημολογία ότι πήρε το ρόλο.

Ο 33χρονος σταρ της σειράς “The Vampire Diaries” Ian Somerhalder, δεν φάνηκε να αιφνιδιάζεται όταν οι δημοσιογράφοι του E!News δήλωσαν ότι έχουν στοιχηματίσει στο δικό του όνομα για το ρόλο του Christian Grey πρωταγωνιστή του βιβλίου 50 αποχρώσεις του γκρι.

“Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία… Πιστεύω πως εκείνος που θα τον υποδυθεί, θα αποκτήσει μια ‘ενδιαφέρουσα’ εμπειρία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων…», απάντησε χαμογελώντας ο Ian Somerhalder και συμπλήρωσε ότι και οι οντισιόν για το ρόλο «θα έχουν επίσης ενδιαφέρον”.

Όσο για τη δική του Anastasia, ο γοητευτικός ηθοποιός Ian Somerhalder απέφυγε να την κατονομάσει και με διπλωματικό τρόπο απάντησε ότι υπάρχουν πολλές κυρίες στο Χόλιγουντ που θα ταίριαζαν για το ρόλο.

Επίσης, εξήγησε ότι καταλαβαίνει γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος με το βιβλίο Πενήντα αποχρώσεις του γκρι αλλά και με όλη τη τριλογία της Αμερικανίδας συγγραφέος Ε. Λ. Τζέιμς και παρατήρησε, μάλιστα, ότι αρκετές γυναίκες ντρέπονται να διαβάζουν κάποιο από τα βιβλία σε δημόσιο χώρο.

“Τις προάλλες βρισκόμουν σε ένα μαγαζί και μια γυναίκα στην κυριολεξία δεν μπορούσε να σταματήσει να διαβάζει το βιβλίο. Συνειδητοποίησα ότι αισθανόταν αμήχανα να κυκλοφορεί με το βιβλίο στα χέρια, όταν την είδα να σκίζει το εξώφυλλο και να το βάζει στην τσάντα της”, είπε ο Ian Somerhalder.

Δείτε φωτογραφίες από τον γοητευτικό ηθοποιό Ian Somerhalder που θα πρωταγωνιστεί στη ταινία 50 αποχρώσεις του γκρι:

Διαβάστε ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Chigago στην Αθήνα στο θέατρο Παλλάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!