Ποιες ελληνίδες celebrities πάλεψαν τη νευρική ανορεξία και νίκησαν

Ποιες ελληνίδες celebrities πάλεψαν με τη νευρική ανορεξία και βγήκαν νικήτριες; Διαβάστε την ιστορία της κάθε μίας.

Ελληνίδες έφτασαν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, ζύγιζαν 40 κιλά, αλλά το πάλεψαν και κατάφεραν να βγουν νικήτριες. Μάλιστα, κάποιες από τις επώνυμες κυρίες δεν δίστασαν να μιλήσουν και δημόσια για τον Γολγοθά που πέρασαν.

Ποιες είναι οι ελληνίδες celebrities οι οποίες πάλεψαν με τη νευρική ανορεξία;

Η Ζέτα Δούκα τόλμησε να παραδεχτεί δημόσια ότι έπασχε από νευρική ανορεξία. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ήταν δεκαπέντε ετών και συνεχίστηκε για δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Σήμερα όχι μόνο είναι καλά, αλλά προσπαθεί να βοηθήσει και όσες κοπέλες αντιμετωπίζουν την ανορεξία, από τη θέση της προέδρου της «Ανάσας».

Η Μάρα Δαρμουσλή παραδέχτηκε δημόσια πως έπασχε από νευρική ανορεξία αλλά και από βουλιμία. Για πέντε χρόνια προσπαθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημά της. Έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της ανθρώπους, απευθύνθηκε σε ειδικούς και ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας.

Η Ανδρεανή Τσάφου αποκάλυψε ότι είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 32 κιλά εξαιτίας της νευρικής ανορεξίας. Το σώμα της ήταν σκελετωμένο… χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετούς μήνες σε ιδιωτική κλινική ώστε να μπορέσει να ανακάμψει.

Η Σάγια δεν δίστασε να αποκαλύψει δημόσια τον δικό της εφιάλτη με τη νευρική ανορεξία. Έκανε διάφορες δίαιτες για να χάσει τα περιττά κιλά της. Είχε φτάσει να ζυγίζει 49 κιλά και ευτυχώς η τραγουδίστρια κατάφερε να επανέλθει στα κανονικά της κιλά.

Δείτε τις ελληνίδες celebrities που νίκησαν τη νευρική ανορεξία:

Η Νανά Καραγιάννη δίνει τη δική της μάχη και σίγουρα θα βγει νικήτρια.

Διαβάστε το τρυφερό μήνυμα του άντρα της Νανάς Καραγιάννη στο facebook.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.