Πώς είναι η κόρη του Νίκου Κούρκουλου, Μελίτα [φωτο]

Πώς είναι η κόρη του Nίκου Κούρκουλου Μελίτα Κούρκουλου; Δείτε στη φωτογραφία την κόρη του Νίκου Κούρκουλου, Μελίτα.

Ο Άλκης Κούρκουλος έχει άλλα τρία αδέρφια, αλλά η Μελίτα είναι αυτή που είναι από την ίδια μητέρα, η οποία μητέρα έχει το ίδιο όνομα με την κόρη της! Η Μελίτα Κουτσογιάννη–Κούρκουλου, βοηθός σκηνοθέτη, δούλεψε με τον γνωστό ηθοποιό Νίκο Κούρκουλο στο χώρο του θεάτρου και δημιούργησαν το Θέατρο Κάππα.

Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Εκείνη γόνος μεγάλης και ισχυρής οικογένειας με επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Αθήνα. Ο έρωτας ήρθε 2 χρόνια αργότερα, όταν η γοητευτική κοπέλα χτύπησε την πόρτα του στο καμαρίνι του θεάτρου ΡΕΞ, για να τον συγχαρεί για την ερμηνεία του στην παράσταση «Η γειτονιά των Αγγέλων», όπου έπαιζε με την Τζένη Καρέζη. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Ο Νίκος Κούρκουλος και η Μελίτα παντρεύτηκαν το 1966, την περίοδο που ξεκίνησε να γυρίζεται η ταινία «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο». Κουμπάρος ήταν ο ηθοποιός και συγγραφέας Νότης Περγιάλης.

Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Άλκη Κούρκουλο(Αλκίνοος), ο οποίος ακολούθησε το δρόμο του πατέρα του, και την Μελίτα Κούρκουλου –Κυριακοπούλου. Ο μπαμπάς της επέμενε να πάρει το όνομα της γυναίκας που λάτρεψε, της Μελίτας , η οποία ασχολείται με τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο θέατρο Κάππα!

Δείτε πώς είναι η πανέμορφη κόρη του Λευτέρη Πανταζή.