#

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Σαϊεντολόγο Τομ Κρουζ

Ποιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται σε πρόσφατο βιβλίο για τον διάσημο Σαϊεντολόγο Τομ Κρουζ; Τι λέει ο συγγραφέας για τον βίαιο χαρακτήρα του ηθοποιού;

Σε πρόσφατο βιβλίο του συγγραφέα Μάρτυ Ράθμπαν, με τίτλο “The Scientology Reformation: What Every Scientologist Should Know”, αποκαλύπτονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το διασημότερο Σαϊεντολόγο Τομ Κρουζ και τον βίαιο χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με τον Ράθμπαν, λοιπόν, ο Τομ Κρουζ είναι πάντα παρών στις δοκιμασίες που περνάνε οι υποψήφιοι Σαϊεντολόγοι για να μπουν στο Sea Org, το κέντρο εκπαίδευσης των οπαδών της θρησκείας, και μάλιστα, πολλές φορές έχει φερθεί και εξαιρετικά βίαια στους υποψήφιους.

Οι ισχυρισμοί του Ράθμπαν έρχονται να ενισχύσουν όλο το μυστήριο που επικρατεί γύρω από την Σαϊεντολογία, αλλά και την αφοσίωση του ηθοποιού σε αυτήν, μετά τις αναφορές των πρώην μελών της αίρεσης Τζον Μπρουσό σχετικά με τις τιμωρίες στις οποίες υποβάλλονται τα μέλη, στην “Τρύπα” των εγκαταστάσεων του Sea Org αλλά και της Μπονιάντι, περί οντισιόν υποψήφιων συζύγων του Τομ Κρουζ από τα μέλη της οργάνωσης.

Στο βιβλίο, ο Ράθμπαν υποστηρίζει ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας σε επεισόδιο κατά το οποίο ο Τομ Κρουζ έβαλε τις φωνές στην Μπονιάντι επειδή αρνήθηκε να ψυχαγωγήσει τον αρχηγό της οργάνωσης Ντέιβ Μίσκαβιτζ ενώ ήξερε ότι η γυναίκα υπέφερε από πόνους περιόδου, αλλά και από τους μώλωπες που απέκτησε εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε με το snowboard.

Το μόνο που αφορούσε τον Τομ Κρουζ ήταν να ικανοποιήσει τον Μίσκαβιτζ και όταν η πρώην Σαϊεντολόγος αρνήθηκε να του δείξει τον απαραίτητο σεβασμό, ο σταρ έβαλε έναν από τους ακόλουθούς του να την εξαφανίσει από μπροστά τους και να την τιμωρήσει, επί μήνες ολόκληρους. Το απόσπασμα του βιβλίου αναφέρει:

“Η αντίδραση του Μίσκαβιτζ στην απόδρασή μου από την “Τρύπα” ήταν ανατριχιαστική. Ζήτησε από τον Τζον Μπρουσό, τότε τσιράκι του, να εγκαταστήσει σίδερα φυλακής παντού στην “Τρύπα”, ώστε να μην μπορέσει κανείς ξανά να αποδράσει.

Με εμένα έξω από το πεδίο, η παράνοιά του οξύνθηκε. Άρχισε να λέει στον Τομ Κρουζ θεωρίες ότι έπρεπε να φέρεται βίαια στους κατώτερους ακόλουθους, για να τους κρατάει εντός των πλαισίων. Ο Κρούζ ακολούθησε την επιθυμία του, φερόμενος και στο προσωπικό του με τον χειρότερο τρόπο. Ο –επί πολλά χρόνια- προσωπικός βοηθός του Μάικλ Ντόβεν άρχισε να κακοποιείται σε μόνιμη βάση από το Tομ.

Μία γυναίκα από το προσωπικό του ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο επειδή, όπως υποστήριξε ο Τομ Κρουζ δεν του έδειξε τον απαραίτητο σεβασμό. Άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπιέται και ήταν σίγουρος ότι οι ακόλουθοί του ήθελαν να τον σαμποτάρουν, παρακολουθώντας κάθε κίνησή του. Έφτασε να κακοποιήσει μέχρι και τον διεθνή εκπρόσωπο της θρησκείας Τόμι Ντέιβις.

Ο Mίσκαβιτζ ήταν ευτυχής που ο Tομ αντέγραφε την ψυχωτική συμπεριφορά του. Κάποτε απευθυνόμενους στους τιμωρημένους της “Τρύπας” δήλωσε ότι ο Tομ Κρουζ είχε πλήρη ενημέρωση για τις απόπειρές τους να τον αποκαθηλώσουν, αλλά και ότι θα τους έσπαγε στο ξύλο αν μάθαινε ότι έκαναν “κακές” σκέψεις.

Μέχρι το 2004 ο Tom Cruise ήταν τόσο ψυχωτικός με τον Mίσκαβιτζ, που του ήταν αδύνατο να έχει άλλου είδους κοινωνική συμπεριφορά. Ζήτησε από τον φίλο του Ντέιβ να τον βοηθήσει να βρει μία όμορφη Σαϊεντολόγο που θα γινόταν σύζυγός του, ώστε να μην καταλήξει με ένα ακόμα υποβαθμισμένο ον, όπως ήταν οι δύο πρώην γυναίκες του”.

Διαβάστε ποια αποκάλυψε ότι ο Τομ Κρουζ κυκλοφορούσε με στρινγκ μέσα στο σπίτι της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!