Yourbusiness.gr: δωρεάν ιστοσελίδα του OTE | H επιχείρησή σου.gr

Ποια είναι η νέα πρωτοβουλία του ΟΤΕ το yourbusiness.gr; Tι δυνατότητα δίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις το yourbusiness.gr;

Με τη νέα πρωτοβουλία yourbusiness.gr ο ΟΤΕ δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να προωθήσουν την επιχείρησή τους στο Internet, εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο.

Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, το yourbusiness.gr και μέσω ενός απλού και εύχρηστου εργαλείου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain) που επιθυμεί.

Το site yourbusiness.gr ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται δωρεάν για ένα χρόνο στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, ενώ ο ίδιος αναλαμβάνει τη διαχείριση και την ανανέωση των πληροφοριών με τη συχνότητα που επιθυμεί.

Video μαθήματα κατευθύνουν τον χρήστη καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας ή ανανέωσης του site yourbusiness.gr.

Επίσης στο yourbusiness.gr περιλαμβάνονται και επιπλέον δυνατότητες, όπως:

η ενημέρωση για την πορεία του site μέσω στατιστικών στοιχείων,
η προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω email ή SMS,
η χρήση socialmedia καθώς και ο σχεδιασμός αφισών και επαγγελματικών καρτών.

Ταυτόχρονα παρέχονται online βοήθεια από το yourbusiness.gr, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μέσω του 13818.

“Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του yourbusiness.gr έρχεται να ενισχύσει την ελληνική επιχειρηματικότητα. Η ανάπτυξη και οι ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης αποτελούν για τον ΟΤΕ βασικά σημεία αναφοράς, στο πλαίσιο της δέσμευσης ‘Μαζί, είμαστε ένα’, σε μια νέα εποχή της σχέσης μας με τον πελάτη”, σημειώνει ο Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής MarketingΕταιρικών και Επιχειρησιακών Πελατών Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας Ομίλου ΟΤΕ.

Από την σελίδα του ο ΟΤΕ για το yourbusiness.gr παραθέτει τα παρακάτω:

Ο ΟΤΕ βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχειρηματία, έχοντας πάντα κατά νου τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καιρών. Σε μια εποχή, που μικρές επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θέλουν να μπούνε στον κόσμο του διαδικτύου για να αναπτυχθούν αλλά και να επιβιώσουν, ο ΟΤΕ τους δίνει τη δυνατότητα, με μία νέα πρωτοβουλία του yourbusiness.gr, να εισέλθουν στην e-αγορά και να απευθυνθούν σε ευρύ κοινό.

Ο χρόνος, το χρήμα ή η απαραίτητη γνώση ήταν μέχρι σήμερα εμπόδια για τη δημιουργία ενός site επιχείρησης. Όχι πια. Ο ΟΤΕ υλοποιεί την ενέργεια με το yourbusiness.gr.

Με την πρωτοβουλία του yourbusiness.gr, φιλοδοξούμε να δούμε κάθε επιχείρηση να προοδεύει και να περνάει σε μία ψηφιακή εποχή, εκμεταλλευόμενη τον κόσμο της επικοινωνίας, του Internet και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το yourbusiness.gr γίνεται το κέντρο της ενέργειας. Εδώ, δεν έχεις παρά να δώσεις τα στοιχεία σου, να εγγραφείς, να ξεκινήσεις τη δημιουργία του δικού σου site ή e-shop με μερικά γρήγορα και απλά βήματα και να το ανεβάσεις στο Internet.

Παράλληλα, στο yourbusiness.gr έχεις τη δυνατότητα να εμπλουτίσεις το site σου με διαφορετικά εργαλεία. Εργαλεία, για να προωθήσεις τις προσφορές σου, εργαλεία για να επικοινωνήσεις με τους πελάτες σου με SMS & email σε τακτά χρονικά διαστήματα, εργαλεία για να φτιάξεις τις αφίσες, που θα στολίσουν το φυσικό σου κατάστημα, εργαλεία για να δημιουργήσεις τις επαγγελματικές σου κάρτες.

Πάντα με τη βοήθεια video μαθημάτων και με την υποστήριξη τηλεφωνικής γραμμής για να λύσουμε κάθε πιθανή σου απορία. Και πάνω από όλα; Το yourbusiness.gr δωρεάν για ένα χρόνο, χωρίς καμία δέσμευση ή προϋπόθεση.

Yourbusiness.gr. Μία πρωτοβουλία από όλους εμάς, για όλους εσάς.

Δείτε πώς μπορείς να βρεις δουλειά μέσω internet και σε ποιες θέσεις εργασίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.