“Οι πλούσιοι τρώνε σολωμό και οι αλλοδαποί λένε «γ…ω την Ελλάδα”

Πάγωσαν οι βουλευτές από τις καταγγελίες του πρώην αρχιφύλακα Κορυδαλλού. Γιατί έκανε αυτές τις δηλώσεις ο Αντώνης Αραβαντινός;

Κόκαλο έμειναν τα μέλη της επιτροπής σωφρονιστικού συστήματος της Βουλής με τις καταγγελίες του πρώην αρχιφύλακα του Κορυδαλλού Αντώνη Αραβαντινού ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως όποιος είναι πλούσιος στη φυλακή περνάει ζωή και κότα. “Οι πλούσιοι έχουν λεφτά και περνάνε καλά. Παραγγέλνουν από τον Σκλαβενίτη. Χθες κάποιος παρήγγειλε καπνιστό σολομό και έφαγε. Αφού έχει λεφτά και παραγγέλνει τι να κάνουμε;

Το σύστημα τους έχει αφήσει να καλοπερνάνε. Άμα πάθει κάτι ο Τσοχατζόπουλος ή ο Γαβαλάς εσείς θα μας κατηγορήσετε ότι τους σκοτώσαμε ” είπε ο κ. Αντώνης Αραβαντινός.

Στο σημείο εκείνο μάλιστα προκλήθηκε ένταση με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη η οποία του επιτέθηκε λέγοντας “Έρχεστε εδώ και μας κάνετε διαπιστώσεις; Ποιο είναι το σύστημα που επιτρέπει στους πλούσιος να περνάνε καλά; Εσείς δεν είστε το σύστημα των φυλακών; Έχουμε χάσει το μυαλό μας εδώ μέσα;”.

“Είμαι στις φυλακές 31 χρόνια σε λίγο θα πάρω σύνταξη αλλά δεν θα σταματήσω να λέω τα πράγματα όπως είναι . Αυτά που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινά. Τα προβλήματα είναι τραγικά και το μάρμαρο πληρώνουν οι Έλληνες κρατούμενοι.

Φοβόμαστε κι εμείς από αυτά που συμβαίνουν μέσα στις φυλακές όταν ακούμε κάθε μέρα να μας φωνάζουν κρατούμενοι γ–ώ την Ελλάδα σας. Η κατάσταση είναι τραγική, δεν πάει άλλο” απάντησε ο κ. Αντώνης Αραβαντινός.

Δείτε γιατί συνελήφθη ο Αντώνης Αραβαντινός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.