Κράξιμο στον Σισέ: εβαλε φούστα και πήγε σε βραβεία [φωτο]

Δείτε τη φωτογραφία με τη φούστα που επέλεξε να βάλει ο Τζιμπρίλ Σισέ στα βραβεία MTV και εξόργισε τους οπαδούς της ΚΠΡ.

H εκκεντρικότητα του Σισέ χτύπησε ξανά. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πόζαρε με μαύρη φούστα στα MTV Europe Awards και τα άκουσε από τους οπαδούς της Κ.Π.Ρ…

Σάλος έχει προκληθεί στα forums των οπαδών της Κ.Π.Ρ. Βασικό θέμα συζήτησης ή για την ακρίβεια… κραξίματος είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ. Οχι, οι φίλοι των Τζερς δεν ασχολούνται με την εκτελεστική δεινότητα του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού. Η φούστα του τους καίει, ή καλύτερα τους χαλάει. Ναι, ο Τζιμπρίλαρος το έκανε πάλι το μπαμ και εμφανίστηκε όχι όπου κι όπου, αλλά στην κορυφαία εκδήλωση του MTV Europe Awards.

Ο Σισέ φόρεσε μία μαύρη φούστα μέχρι κάτω από το γόνατο δικής του δημιουργίας και μεταξύ άλλων τη συνόδευσε με δερμάτινες γκέτες και κάτι περίεργα δερμάτινα γάντια κομμένα στα δάχτυλα. Και μπορεί σε εμάς να μην προκαλεί πλέον τόσο μεγάλη εντύπωση, μιας και τον έχουμε δει έτσι και στα μέρη μας.

Ωστόσο, τους οπαδούς της Κ.Π.Ρ. Τους ενόχλησε. Ίσως όχι τόσο αισθητικά όσο αναφορικά με τη μάχη της παραμονής τους. «Μα καλά εμείς πέφτουμε κι εκείνος φοράει φούστες;» ήταν η απορία ενός εξ αυτών.

Διαβάστε γιατί ο Μαρινάκης έκανε μήνυση στον Σισέ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.