#

Έλενα Ράπτη: φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα [φωτο]

Γιατί η Έλενα Ράπτη φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα σε περιοδικό; Δείτε τη φωτογράφηση της Έλενας Ράπτη χωρίς ρούχα.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία ανέλαβε το περιοδικό Adore που φωτογράφισε 39 επώνυμους Θεσσαλονικείς χωρίς ρούχα ανάμεσά τους και η Έλενα Ράπτη με στόχο μέρος των εσόδων να δοθούν στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς AIDS Β. Ελλάδος -Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Το ευγενές του σκοπού για τον οποίο έγινε η φωτογράφηση έπεισε ανθρώπους που ποτέ πριν δεν είχαν φωτογραφηθεί χωρίς ρούχα να «πετάξουν» τα ρούχα του προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που πάσχουν από AIDS.

Στις σελίδες του φιλοξενούνται επώνυμοι Θεσσαλονικείς δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, σχεδιαστές μόδας, άνθρωποι της τέχνης και πολιτικοί. Ξεκινώντας από την Έλενη Ράπτη και την Βούλα Πατουλίδου. Και συνεχίζοντας από το χώρο του μόντελινγκ με την Σταρ Ελλάς 2011 Άννα Πρέλεβιτς.

Το διεθνές ανερχόμενο μοντέλο Νάντια Σερλίδου και τον Αλέκο Συσσοβίτη. Καθώς επίσης μεταξύ άλλωντους Onirama και τον Χρήστο Ζαμπούνη.

Οι φωτογραφήσεις κράτησαν μια εβδομάδα, ενώ φωτογράφοι ήταν ο Κώστας Αμοιρίδης, η Μάρα Λαζαρίδου και ο Μπάμπης Συμεωνίδης.

Δείτε τις φωτογραφίες των διασήμων χωρίς ρούχα και ανάμεσά τους την Έλενα Ράπτη:

Διαβάστε τι απάντησε η Έλενα Ράπτη για την εγκυμοσύνη της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!