Επεισόδια στο Σύνταγμα: πανικός μολότοφ για νέα μέτρα [φωτο, video]

Πανικός στο Σύνταγμα με καταιγίδα μολότοφ λίγο πριν την ψήφιση των νέων μέτρων. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια στο Σύνταγμα.

Ένταση σημειώθηκε στο Σύνταγμα καθώς διαδηλωτές πέταξαν φωτοβολίδες προς την Βουλή ενώ και στα κιγκλιδώματα μπροστά από την Βουλή σημειώθηκαν επεισόδια.

Στα επεισόδια ενεπλάκησαν διαδηλωτές στο Σύνταγμα, οι οποίοι έριξαν τα κιγκλιδώματα κάτω ενώ τα ΜΑΤ είναι σε ετοιμότητα καθώς παρατάχθηκαν μπροστά από αυτά.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά και το ΠΑΜΕ ξεκινώντας από την Ομόνοια, έχουν περικυκλώσει την Βουλή την ίδια ώρα που συνεχίζεται η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου για τα μέτρα, που έφερε το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές ξεπερνούν τους 100.000 στο Σύνταγμα, με βάση τα στοιχεία που έδωσε η ΓΑΔΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν επεισόδια και προσαγωγές, άγνωστος όμως είναι ο αριθμός τους.

Λίγο αργότερα ωστόσο, σε άλλο επεισόδιο, οι αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν με διαδηλωτές που έκαναν χρήση μολότοφ στη Βασιλίσσης Σοφίας. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν και οι υδροφόρες κατά του συγκεντρωμένου πλήθους.

Την ίδια ώρα, εντός της Βουλής, συνεχίζεται η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου για τα μέτρα, που έφερε το υπουργείο Οικονομικών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζομένους να παραμείνουν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή, περικυκλώνοντάς την.

Δείτε live video με τα επεισόδια στο Σύνταγμα:

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια στο Σύνταγμα:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.