Γνωστή ηθοποιός τα παράτησε όλα και πήγε σε μοναστήρι

Γιατί γνωστή νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει την κοσμική ζωή της showbiz και να πάει σε μοναστήρι ;

Η απόφαση να αφιερωθεί στον Θεό και να πάει σε μοναστήρι δεν ήταν εύκολη για την νεαρή γνωστή ηθοποιό που η ζωή της ήταν γεμάτη κοσμικότητες δημόσιες σχέσεις και λαμπρές στιγμές.

Κατά τη διάρκεια της ζωής της όμως και την καριέρας της η γνωστή ηθοποιός πάντα αφιέρωνε προσωπικές της στιγμές στην προσευχή και σε επισκέψεις σε μονές εντός κι εκτός Ελλάδας.

Έβρισκε δύναμη να αντιμετωπίσει τον ιδιόρρυθμο κόσμο της showbiz όπως έλεγε η ίδια πάντα στους οικείους της. Πριν από 8 μήνες περίπου η γνωστή ηθοποιός άφησε τα πάντα πίσω της και πήγε στο μοναστήρι που είχε αποφασίσει να αφιερωθεί στο Θεό.

Οι υπόλοιπες μοναχές νέες και μορφωμένες κυρίως την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και η γνωστή ηθοποιός ένιωσε την αγάπη σε όλο τη το μεγαλείο. Σήμερα μετά από τόσους μήνες δεν έχει αλλάξει καθόλου την απόφασή της και ως δόκιμη μοναχή φαίνεται να τα έχει καταφέρει καλά.

Η οικογένειά της γνωστή ηθοποιού παρόλο που δεν ήταν υπέρ αυτής της άποψης δεν την εμπόδισαν ούτε ένα λεπτό με αποτέλεσμα να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί τους παρά το ότι συνήθως οι δόκιμες μοναχές αποφεύγουν το οικογενειακό τους περιβάλλον στην αρχή της δοκιμασίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την τελική της απόφαση να πάει στο μοναστήρι η γνωστή ηθοποιός δεν είχε αλλάξει την ζωή της και μέχρι την τελευταία στιγμή οι δραστηριότητές της ήταν ζωντανές. Μάλιστα γνωστός σκηνοθέτης της είχε προτείνει να πάρει ρόλο σε κινηματογραφική ταινία το διάστημα που εκείνη ανακοίνωνε στο περιβάλλον της την απόφασή της.

Δείτε ποια πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι είχε σχέση με γυναίκα.