#

Γιατί πλακώθηκαν Καμμένος-Κεφαλογιάννης

Η ελληνική Βουλή περνά μια περίοδο εντάσεων και διαπληκτισμών. Γιατί “πλακώθηκαν” στη Βουλή οι Μιχάλης Κεφαλογιάννης-Πάνος Καμμένος;

Προκλήθηκε και «πρόδωσε» την αρχή της εχεμύθειας ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αποκαλύπτοντας πως ο Πάνος Καμμένος του είχε προτείνει όχι μόνο να προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά να… ηγηθεί κιόλας του κινήματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καμμένος επετέθη στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ. λέγοντας πως το όνομα της συζύγου του, Γκ. Κεφαλογιάννη, είναι στη λίστα Λαγκάρντ και αφήνοντας αιχμές πως σήμερα η Κυβέρνηση καλύπτει το ΠΑΣΟΚ και δεν συναινεί στη συγκρότηση Εξεταστικής, επειδή ο Ευ. Βενιζέλος… «κάλυψε» τον κ. Κεφαλογιάννη, κρατώντας επί μήνες στο συρτάρι του τη λίστα με το… «μυστικό».

Απαντώντας ο βουλευτής της Ν.Δ. μίλησε για αήθη επίθεση, τονίζοντας πως τα χρήματα στο εξωτερικό αφορούν σε «δυνητική κληρονομία της συζύγου μου». «Όποιος πάει να με δαγκώσει πρήζονται τα χείλη του» πρόσθεσε και κάρφωσε τον Π. Καμμένο, λέγοντας ούτε λίγο – ούτε πολύ πως απόδειξη του πόσο ηθικά ακέραιος πίστευε ο κ. Καμμένος πως ήταν ο ίδιος, τον παρακαλούσε να γίνει Πρόεδρος του κόμματος του!

Πως αντέδρασε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

Όχι., δε διέψευσε την αποκάλυψη, το αντίθετο… «Είναι αλήθεια πως όταν καταψηφίσατε το β’ μνημόνιο έγιναν συζητήσεις» είπε, προσθέτοντας με νόημα πως τότε.. δεν πίστευε πως ένας «Κρητίκαρος» (ανεξάρτητος τότε βουλευτής οπ κ. Κεφαλογιάννης) θα έκανε δηλώσεις μετανοίας στο κόμμα του για να ξαναγυρίσει στους κόλπους του..

Διαβάστε ποια η σύζυγος του Μ. Κεφαλογιάννη, Γκρατσιέλα Γκρόλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!