#

Όταν ο Κωστόπουλος συνάντησε τη Σούλα με τον οίκο ανοχής [video]

Τι ειπώθηκε στην τηλεοπτική συνάντηση που είχε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, Σούλα;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή εμφάνιση της Σούλας, της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής από την Λάρισα στην πρεμιέρα του «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όπου μίλησε για τις χορηγίες της σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και για τα χρήματα που έδωσε ο οίκος ανοχής για φωτοτυπικό μηχάνημα σε σχολείο και το γεγονός ότι αποτελεί θεματοφύλακα του κράτους.

Αφού έδωσε στον Πέτρο Κωστόπουλο μια «απαγορευμένη» ροζ φανέλα της ομάδας του Βουκεφάλα Λάρισας, με το όνομά του γραμμένο πάνω, η Σούλα μίλησε για την δική της ιστορία, για τον οίκο ανοχής, το πως είπε στον γιο της τι επάγγελμα κάνει και πως αισθάνεται για τον θόρυβο που προκάλεσαν οι χορηγίες της.

«Είναι η απόλυτη υποκρισία. Όλα αυτά τα κάνω, επειδή αγαπάω τα παιδιά και τον αθλητισμό. Αν δεν τους αρέσουν, ας τα κάνουν αυτοί», τόνισε η Σούλα στον Πέτρο Κωστόπουλο και παραδέχθηκε:

«Πήγα στα 27 μου να κάνω ένα χαρακτηρισμό για να πάρω άδεια εργασίας. Δεν είχε τελειώσει ακόμη η χούντα και μου ζητούσαν να τους πάω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Οπότε πάω στο γραφείο του τότε διοικητή ασφάλειας της Θεσσαλονίκης και του λέω ‘Καλά είσαι σοβαρός; Πουτ@@ θέλω να γίνω, όχι υπουργός. Είσαι σοβαρός;».

Δείτε τι video με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Σούλα να συζητούν για τον οίκο ανοχής:

Διαβάστε για τον οίκο ανοχής που έκανε περιοδεία στην Κρήτη με φορτηγό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!