#

Μαρία Ηλιάκη: πώς ήταν πριν από δέκα χρόνια [φωτο,video]

Πώς ήταν η Μαρία Ηλιάκη πριν από 10 χρόνια; Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία με τη Μαρία Ηλιάκη μαζί με την Ρούλα Κορομηλά.

H Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Όλα» το βράδυ της Τρίτης και μίλησε με τον Θέμο Αναστασιάδη για την πρώτη της γνωριμία και συνεργασία με τον Βαγγέλη Περρή και τη Ρούλα Κορομηλά.

«Γνωριστήκαμε πριν από 10 χρόνια. Ο Βαγγέλης ήταν από τους πρώτους μου αρχισυντάκτες, στο “Καλώς Τους!” με τη Ρούλα στον Alpha. Ήμουν μικρή και άβγαλτη, μου είχε πει η Ρούλα πως πρέπει να του έχω σεβασμό και με είχε φωνάξει να μου αναθέσει τι έπρεπε να κάνω στην εκπομπή,” δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη.

“Κοίταξε, Μαρία μου, επειδή το βλέπω πως μπορείς, θέλω να βρεις ένα παιδικό διαγωνισμό με παιδάκια. Θα βρεις εσύ!”. Βγαίνω έξω, μπαίνω σε ένα γραφείο, βάζω τα κλάματα, παίρνω τη μαμά μου και εκείνη μου λέει “Δεν σου είχα πει εγώ να πας στην τράπεζα;”» θυμήθηκε η παρουσιάστρια του Alpha Μαρία Ηλιάκη.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της εκπομπής ΟΛΑ της έκαναν και μία έκπληξη, παρουσιάζοντας στον αέρα μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή με μια Μαρία Ηλιάκη αρκετά διαφορετική σε σχέση με τη σημερινή της εικόνα.

Δείτε το βίντεο με την Μαρία Ηλιάκη στο Όλα, εδώ.

Διαβάστε τι έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στο twitter της για τον συνάδελφό της Mάκη Πουνέντη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!