#

Ποιο γνωστό αγαπημένο ζευγάρι τραγουδιστών χώρισε

Μία σχέση ανάμεσα σε γνωστό αγαπημένο ζευγάρι που μετρά σχεδόν δύο χρόνια έφτασε στο τέλος της. Ποια η αιτία του χωρισμού;

Και οι δυο τους είναι τραγουδιστές της έντεχνης, κυρίως, μουσικής σκηνής. Όλο αυτό το διάστημα είχαν κρατήσει την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγα άτομα γνώριζαν ότι Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Τεντζεράκης ήταν ζευγάρι. Σίγουρα, κάποια στιγμή έχεις σιγοτραγουδήσει τα τραγούδια τους!

Οι δύο ερμηνευτές, τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούσαν να κρατούν χαμηλό προφίλ για τη σχέση τους και ποτέ δεν έχουν αναφερθεί δημόσια για τα προσωπικά τους.

Ήταν όμως ένα κοινό μυστικό στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Πρόσφατα, πήραν την απόφαση να χωρίσουν, πριν ξεκινήσουν τα μεγάλα προβλήματα μεταξύ τους!

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Τεντζεράκης επέλεξαν να πουν αντίο ο ένας στον άλλον πριν δημιουργηθεί χάσμα ανάμεσά τους.

Κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να γνωρίζει ποιος ήταν ο σημαντικότερος λόγος που τους έκανε να χωρίσουν.

Πάντως, η Μελίνα Ασλανίδου, σύμφωνα με την Espresso, δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της μιας και η νέα επιτυχία της «Δεν έχω διεύθυνση» ακούγεται από όλους.

Τώρα μένει να ευτυχήσει και πάλι στην προσωπική της ζωή αν και κάθε χωρισμός χρειάζεται λίγο χρόνο για να περάσει στο παρελθόν και να γίνει μία νέα αρχή…

Διαβάστε γιατί χώρισαν οι Justin Bieber-Selena Gomez.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!