#

Πόπη Τσαπανίδου – Κώστας Βαξεβάνης: ο μεγάλος έρωτας

Ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας του Κώστα Βαξεβάνη και της Πόπης Τσαπανίδου; Ποια ήταν η σχέση τους μετά τον χωρισμό;

Το ζευγάρι στην αρχή προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέσης τους, κάτι που στην αρχή ήταν εύκολο καθώς τότε η Πόπη Τσαπανίδου ήταν μια απλή ρεπόρτερ του Mega.

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει για την Πόπη Τσαπανίδου και τον Κώστα Βαξεβάνη και μάλιστα είχαν φτιάξει μαζί ένα σπίτι στην Άνοιξη και όλα έδειχναν ότι θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά τελικά χώρισαν.

Η εφημερίδα «News» έκανε αφιέρωμα στην ζωή του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και στην οχτάχρονη σχέση του με την παρουσιάστρια. «Από το 2000 η Αθήνα είναι για μένα μια μακρινή νυχτερινή θέα απ’ το μπαλκόνι του σπιτιού μου. Μετακόμισα στην Άνοιξη, σ’ ένα σπίτι από πέτρα και ξύλο. Μετακόμισα από έρωτα.

Μερικές φορές νομίζω πως υπάρχω λόγω έρωτος πώς αλλιώς θα υπήρχα; Ένα σπίτι με κήπο, σκυλιά, μποστάνι. Οι έρωτες κάποια στιγμή τελειώνουν», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο δημοσιογράφος Κώστα Βαξεβάνη. Ο χωρισμός τους δεν ήταν κοινή απόφαση και για κάποιο διάστημα οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος γιατρός και σήμερα διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Διαβάστε ποιες δύσκολες ώρες αντιμετώπισε η Πόπη Τσαπανίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!