Taxisnet: πληρωμή τελών κυκλοφορίας | www.gsis.gr

Πότε θα ενεργοποιηθεί η ιστοσελίδα www.gsis.gr για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας με τον κωδικό Taxisnet;

Την Τετάρτη στις 7 Νοεμβρίου η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αναμένεται να ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική υπηρεσία, στην ιστοσελίδα www.gsis.gr, μέσω της οποίας οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ θα μπορούν να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2013 από το Taxisnet.

Οι πολίτες, είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με το ΑΦΜ τους, θα μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα www.gsis.gr για να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής και θα μπορούν να το εκτυπώνουν και να πηγαίνουν σε τράπεζες, ταχυδρομεία ή εφορίες για την πληρωμή του ποσού του τέλους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Η απόδειξη πληρωμής της τράπεζας θα ισχύει ως αποδεικτικό και θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφει τον αριθμό κυκλοφορίας. Για όσους δεν έχουν πιστοποιηθεί στο Taxisnet το ειδοποιητήριο θα εκτυπωθεί από τη ΓΓΠΣ και θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά. Από την κατάργηση των αυτοκόλλητων σημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας το Δημόσιο θα εξοικονομήσει περίπου 80 εκατ. Κ.Α.

Μπείτε εδώ στην ιστοσελίδα, www.gsis.gr για να εκτπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας.

Διαβάστε πού πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας 2013 εκτός www.gsis.gr.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.

113 Σχόλια

  1. borite na pate me to afm sas stin trapeza. dinete to afm ke benun avti ston ypologisti vlepun poso ine ta teli kikloforias ke plironete,ego etsi to ekana tin proigumeni fora den ipirxe kanena provlima

  2. Ρε παιδια, παινειγροσπαθω να τυπωσω τα τελη κυκλοφοριας για το ’14, αλλα ειναι αδυνατο!!!!!!! Τις πταιει ρε παιδια? Εγω, ο εκτυπωτης μου, ή καποιοι αλλοι ??? Κανω ακριβως οτι εκανα και περσυ, οπως τα ΄χω σημειωσει, αλλα τιποτα!! Μπαινω στην ιστοσελιδα (gsis)πατω ΕΙΣΟΔΟΣ,ΔΙΝΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Α.φ.Μ. ΚΑΙ Αρ. κυκλοφοριας, πατω αναζητηση, βγαινει επιτυχης,πατω ΕΚΤΥΠΩΣΗ,βγαζει το εντυπο, αλλα μεχρις εδω! Πατω και το εικονιδιο της εκτυπωσης,αλλα καμια συγκινηση… Τι να φταιει ?????????????

  3. καρκινο στη μυτρα να βγαλουν… 10 χρονια τελη και δεν βρισκει το παπακι μου…. οπισθοζωα*

  4. 7vimata einai paidia gia na ektuposetai ta teli….
    1vima sto google grafeis teli kukloforias 2013.
    2vima taxisnet teli kukloforias 2013 pos na to tuposetai.
    3vima tha deite kato aristera apo tin eikona na kaneis klik sto taxisnet sto http://www.gsis.gr.
    4vima patas klik sto site http://www.gsis.gr
    5vima entupa telon kukloforias xoris kodikous
    6vima kaneis eisodo
    7vima vazeis afm kai pinakida kai an ta evales sosta sou emfanizei na kaneis ektuposi to eggrafo ne ta teli…. apla einai ellinikes odigies emfanizei…..tora to koitaksa gia proti fora kai ta ektuposa….

  5. δεν μπορω να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας για αναπηρικο αυτοκινητο.Αν γνωριζει καποιος ασ μου πει

  6. ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΗΛΟΓΟΥΣ.

  7. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΠΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο Κος ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
    Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ & ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ??????

  8. Σε αυτή τη χώρα δε λειτουργεί τίποτα.
    Γιατί να λειτουργήσει αυτό;

  9. εκείνο το βολεμένο ανθρωπάκι με την σπαστική του αταραξία,που φέρει τον τίτλο του “Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων” που ανακοίνωσε την ανάρτηση τί λέει για την εκ μέρους του πολυδιαφημισμένη ανάρτηση της ιστοσελίδας? Αίσχος του !!!

  10. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΑΝ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ? Η ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.. ΡΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ….ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ….

  11. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΡΓΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΣΕΙΣ ΛΥΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΥΠΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΗΝ ΠΑΣ ΟΛΟ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΝΕ ΓΕΙΑΑΑΑ””ΟΧ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΟΜΟΣ ΤΗ ΘΑ ΔΟΣΟ???? ΣΤΝ ΕΦΟΡΙΑ…..ΛΕΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟ ΝΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟ ΘΑ ΒΓΑΖΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ…….

  12. Αγαπητά μου παιδιά απο τις 18,00 λητουργεί το σύστημα για την εκτύπωση
    των Τ.Κ Μπαίνεις στο TAXISNET και στη πρώτη γραμμή ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑΧISNet
    ανοίγει ενα πλαίσιο μεδύο κουτάκια στο ενα γράφεις το Α.Φ.Μ και στο αλο τον αριθμό του ΙΧ πατάς αναζείτηση και τέλος πατάς εκτύπωση την εικόνα απο την οθόνη

  13. k egw mazi sas.de mporw na vre tpt.kapoios pou na mporei na mas enomerwsei uparxei????h kapoios pou na 3erei..!

  14. Chris
    After living in Greece 40 years I must be stupid to even “think” that this new system would be up and running in plenty of time before the “deadline”…but I still go nto the site everyday just in case a miracle occurs!!!!possibly by about the 28th december !!!

  15. Παιδιά μπήκα σήμερα και το εκτύπωσα. Η εφαρμογή είναι απλή ευτυχώς. gsis.gr και μπαίνεις εκεί που λέει για τα τέλη κυκλοφορίας.Βάζεις τον ΑΦΜ σου και την πινακίδα σου,σώζεις το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας και το εκτυπώνεις.Είναι πολύ απλό.Βέβαια, είναι και ξεφτίλα ταυτόχρονα γιατί είναι πολλοί αυτοί που ούτε υπολογιστή έχουν ούτε εκτυπωτή αλλά …….όταν ολόκληρο κράτος έχει ξεφτιλιστεί τί να πεις…….

  16. Ολα δουλευουν ρολοι ρε παιδια,οπως τοσα χρονια στο ΜπανανΕλλαδισταν,εγω τα βρικα,τα τυπωσα και κυκλοφορω ανετος τωρα!!!!
    Α ρε Πασοκαρα και ΝΔ τοσα χρονια δε πηγαν χαμενα!!!!
    Γι΄αυτο γελανε ολοι μαζι μας,αλλα μαζι με τα υπολοιπα κομματοσκυλα,την πληρωνουμε κι εμεις που δε σας ψηφισαμε ΠΟΤΕ!

  17. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΩ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ΄..ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Μ….ΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…..

  18. ΣΗΜΕΡΑ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ?????

  19. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΛΟΒΑΡΑΝΕ ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΕΜΕΙΣ ΓΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

  20. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΒΡΕΧΕΙ.

  21. 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

  22. Τι να πουμε ρε παιδια οτι ποιο αχρηστους αυτη η χωρα τους εχει

  23. Αν γινοταν αυτή η βλακεία σε ιδιωτική επιχείρηση που κάποιος υπευθυνος θα έκανε ανακοίνωση πατάτα και ταλαιπωρουσε τους πελάτες αφου παρα πολλοι θα αναζητούσαν,όπως εγώ, να εκτυπωθούν τα ειδοποιητήρια για να πληρωθούν τα τελη κυκλοφορίας ,ο υπευθυνος αυτός θα ήταν ήδη εκτός εταιρίας .
    Τωρα θα μας πουν ποιος είναι ο ανικανος για να απολογηθεί???
    ΑΝΤΩΝΗΣ

  24. are mas taizete koutoxorto kai mis to trome reeeeeeeeeeeeeeeeeee balte tin selida re pote tin megali tetarti 8a mpi zoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  25. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ,ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ,ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  26. ΑΛΕΞΙΑ (Ονομα φοβερό μου αρέσει) Οταν είσαι στο TAXISNet θα πας στη γραμμή
    Τέλη κυκλοφορίας πως νατυπώσετε ειδοποιητήρια εκεί θα βρείς απαντήσεις.-
    HELOW

  27. ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ!!!! Σ΄ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ….( ΟΙ 300 ΔΗΛ.) ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ…. ΚΟΥΡΑΓΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ

  28. Μέχρι την στιγμή που γράφω δεν υπάρχει τίποτα σχετικό.Ισως αύριο
    αλλα γιατι βιάζεστε θα έχεται φένεται περίσευμα χρημάτων ΤΥΧΕΡΟΙ…..
    έτσι είναι φίλοι μου.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

  29. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ..

  30. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!

  31. 14/11/2012 σημερα Τεταρτη δεν υπαρχει πουθενα κατι νεο για τα τελη κυκλοφοριας και την εκτυπωση τους!!!!!!!!!!!!!!! Ο Υ Σ Τ!!!!!

  32. Καλημέρα παιδιά!!
    Σήμερα Τετάρτη 14/11/12, δεν υπάρχει τιποτε κ καμια εφαρμογή για την εκτύπωση κ πληρωμή των τελών. Μάλλον δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ αυτη η υπηρεσία, τι να πω…

  33. Δεν μπορώ να βρω το link για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων το 2013th Παρακαλούμε γράψτε τις σωστές χάρη σύνδεσμο

  34. O

    OTAN ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 13 ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΡ ΑΛΕΡΤ

  35. είναι φοβερά όλα τα σχόλια!!! η συνήθης ασυνέπεια. κι εγώ που νόμιζα (μέχρι να διαβάσω τα σχόλια) ότι για άλλη μια φορά δεν μπορώ να δουλέψω και να βρω απολύτως τίποτα σε αυτό το ρημάδι το διαδίκτυο. Ευτυχώς δεν είμαι τόσο βλάκας!! απλά δεν υπάρχει τίποτα ακόμη. Περιμένουμε λοιπόν κι άντε να δούμε!

  36. ΤΙ ΠΑΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ? ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ? …… ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ, ΤΙ ΔΙΝΩ : ΑΡΙ8ΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΝΟ?

  37. Ως συνήθως θα τρέχουμε την τελευταία στιγμή για να τα πληρώσουμε.

  38. Μα απολυτως τιποτα,κι ως συνηθως κανεις,δε μπαινειστον κοπο να μας ενημερωσει.

  39. Ψαχνω εδω και ωρα για την εφαρμογη σχετικα με τα τελη κυκλοφοριας και δεν υπαρχει η φορμα πουθενα! Οι αλητες και μας τα παιρνουν και μας δουλευουν κι ολας.Να σπαταλαμε πολυτιμο χρονο για να τους τα ακουμπησουμε!

  40. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΞΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΟΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?

  41. παίδες,αν βρείτε κάτι σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας,κάποιος να πεί τα βήματα

  42. ΙΣΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  43. μαλλον θελλουν να μασ πεθανου εγω που δεν εχω λαπ τοπ πωσ θα εκτυπωσω τα τελη κυκλ -ασ

  44. καλα εγω ρωταω ,εκτος που δεν υπαρχει κατι ενας ηλικιομενος πωσ θα τα βρει ??ερε ελλαδαρα .

  45. Κυριακη, 11 Νοεμβριου κ ακομα περιμενω να τυπωσω τελη κυκλ. για μηχανη-αυτοκ. και nothing appears to BE ! Ζητω το κρα-κρα-κρα-κρατος..

  46. Τι ψαχνετε να βρειτε,δεν προκειτε να γινει κατι τετοιο.Ειναι ανικανοι.
    Οι πολιτικοι ειναι ανικανοι,οι υπαλληλοι που εχουν διορησει οι πολιτικοι
    ειναι αμικανοι.Γεισας και του χρονου.

  47. Γενικώς είναι μακάκες με την ασυνέπειά τους για την έναρξη λειτουργίας τής ιστοσελίδας, όπως συμβαίνει πάντα από τους ασυνεπείς και απαίδευτους κρατικούς λειτουργούς σ΄αυτή την ανεκδιήγητη χώρα. Μας δουλεύουν αγρίως, γιατί τους αρέσει να κοροϊδεύουν πρώτα τον κόσμο, οι αχρείοι. Μην ψάχνετε άδικα.-

  48. Ο πατέρας μου στο χωριό που δεν έχει υπολογιστή δηλαδή πως θα τα πάρει?

  49. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΑΦΟΡΙΑΣ? ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ.

  50. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 2013

  51. mallolon thn megalh tetarth xaxaxa aistodiaolo na pane kai akoma poio pera.
    mollon caxnoyn gia na pros8esoyn kai kati akoma……..

  52. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΙΚΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΩΡΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΣΚΩ !!!!!!!

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines