Τέλη κυκλοφορίας 2013: τέλος το Taxisnet, παραλαβή στις τράπεζες

Ανατροπή φαίνεται να υπάρχει στην προμήθεια των τελών κυκλοφορίας 2013. Γιατί δεν ισχύει το Taxisnet και πώς μπορείτε πλέον να παραλάβετε τα τέλη κυκλοφορίας 2013;

Ξεχάστε τα ειδοποιητήρια που έφταναν κάθε χρόνο μέσω ταχυδρομείου. Μην μπείτε καν στη διαδικασία να το εκτυπώσετε από το TAXISnet. Από σήμερα, μπορείτε να παραλάβετε πολύ εύκολα τα τέλη κυκλοφορίας 2013 για το αυτοκίνητο σας.

Χρειάζεται να έχετε μαζί σας μόνο την άδεια κυκλοφορίας και το ΑΦΜ σας. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας θέλετε ή στα ΕΛΤΑ, πληρώνετε, παίρνετε την απαραίτητη απόδειξη και φεύγετε.

Οι τράπεζες όπου μπορεί κανείς να πληρώσει για το σήμα κυκλοφορίας είναι:
Γενική
Εθνική
Πειραιώς
Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Αlpha
Κύπρου
Eurobank
Νέα Proton
Πρώτη Επιχειρηματική Τράπεζα
Marfin Egnatia
Millennium
ROBANK

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2013 μπορεί αν γίνει και μέσω ATM ή web-banking.

Φέτος, οι πολίτες δε θα παραλάβουν αυτοκόλλητα σήματα. Οι τράπεζες θα δίνουν αποδεικτικό πληρωμής.

Η προθεσμία για να πληρώσει κανείς είναι έως τις 31 Δεκεμβρίου. Όσοι δεν το κάνουν, θα πληρώσουν πρόστιμο, το οποίο θα είναι ίσο με το διπλάσιο τέλος. Δεν αποκλείεται, σε όσους δεν πληρώσουν, να μην επιτρέπεται η υποβολή φορολογικής δήλωσης μέσω του TAXISnet.

Στην εφορία θα πρέπει να απευθυνθούν μόνο όσοι δεν έχουν ακόμη στα χέρια τους την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους ή αν δε μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων τα στοιχεία του οχήματός τους ή αν τα στοιχεία έχουν αφαιρεθεί λόγω παλαιότερης οφειλής.

Διαβάστε ποια αυτοκίνητα γλυτώνουν τα τέλη κυκλοφορίας 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.