#

Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες στο σεξ;

Τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; Πώς μπορείς να διαβάζεις το σώμα της και να αποκωδικοποιείς τις επιθυμίες της;

Μάθε τι ανάβει τις γυναίκες και τι τραβάει η όρεξή της στο κρεβάτι διαβάζοντας το σώμα της. Φυσικά, πέρνα και στην πράξη.

Δες τα χέρια της

Αν αντί να σε αγκαλιάζει έχει τα χέρια της πολύ κοντά στο σώμα της, αυτό δείχνει ότι κάτι τρέχει. Αυτό πρέπει να το ψάξεις. Σε μερικές στάσεις, ίσως χρειάζεται τα χέρια της να στηριχθεί, αλλά αν τη δεις να έχει κατ’ εξακολούθηση τα χέρια της κολλημένα πάνω της, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν θα αφεθεί τελείως στις πονηρές σου διαθέσεις. Αν όμως τα χέρια της χαϊδεύουν τα σεντόνια, αγγίζουν το στήθος σου ή τα βάζει πίσω από το κεφάλι, είναι ο τρόπος της να σου πει ότι νιώθει άνετα και ότι δεν πρέπει να κάνεις πίσω. Προχώρα στο ψητό.

Βαριανασαίνει

Τα πράγματα εδώ είναι διφορούμενα. Από τη μια μπορεί να σημαίνει ότι σου έχει δοθεί πλήρως, από την άλλη μπορεί και να προσποιείται. Όταν το σώμα αναστατώνεται, η αναπνοή γίνεται ολοένα και πιο γρήγορη και κοφτή. Οι αναστεναγμοί βγαίνουν, καθώς ο αέρας βρίσκει το δρόμο του μέσω των φωνητικών χορδών. Οι παλμοί της καρδιάς αυξάνονται, αφού το σώμα της προετοιμάζεται για οργασμό, κάνοντας έτσι τα εσωτερικά όργανα να θέλουν περισσότερο οξυγόνο. Μία καρδιά που χτυπά γρήγορα και μία κοφτή αναπνοή σου δείχνουν ότι έχεις καβαλήσει το σωστό άλογο. Αν όμως μετά από έναν μεγάλο οργασμό, η αναπνοή της επανέρχεται αμέσως στα φυσιολογικά, σημαίνει ότι μόλις έγινες θεατής ενός πολύ καλού σόου.

Σώμα με Σώμα

Όταν ένα σώμα ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό σε ένα άλλο, σημαίνει το αυτονόητο: ότι έλκεται από αυτό. Αν έρχεται πάνω σου και προσπαθεί να σε αγκαλιάσει ή να σε αγγίξει, η γλώσσα του σώματός της λέει «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Επίσης, αν ρίξεις και μια ματιά στα δάχτυλα του ποδιού της και δεις ότι αυτά είναι κουλουριασμένα, τότε κι αυτό είναι καλό σημάδι. Αν, από την άλλη, είναι ξαπλωμένη και περιμένει από σένα να κάνεις όλη τη δουλειά, τότε μάλλον το είναι της δεν έχει αναστατωθεί ακόμη. Πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση. Άλλαξε στάση και ψάξε για εκείνη την ερωτογενή περιοχή, που αν την ακουμπήσεις, σίγουρα θα την αναστατώσεις.

Τον Κουνάει το Γοφό

Ένα μικρό μυστικό για μία επιτυχημένη συνεδρία σεξ είναι ο απόλυτος συγχρονισμός. Ο τρόπος που τα σώματα είναι σχεδιασμένα είναι τέτοιος, ώστε αν υπάρξει επαναληπτική κίνηση στην ίδια συχνότητα, τότε και οι δύο είναι έτοιμοι για κορύφωση. Οπότε αν τη δεις να ακολουθεί την κίνησή σου, τότε χτύπησες φλέβα χρυσού. Πήγαινε με το ρυθμό της μέχρι το τέλος. Μερικές φορές θέλει λίγο χρόνο μέχρι να συγχρονιστείτε, αλλά αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτα, τότε μάλλον το σώμα της σου λέει ότι θέλει κάτι άλλο. Ίσως μία άλλη στάση, βρε αγόρι.

Στα Βαθιά

Τώρα που έχεις πιάσει στόχο και είσαι έτοιμος να σκοράρεις, πρέπει να προσπαθήσεις να νιώσεις τους δυνατούς εσωτερικούς μυς της να τρίβονται στους δικούς σου. Με μικρούς σπασμούς και μικρά σφιξίματα θα πάρεις μία καλή ιδέα για το πόσο σωστός παίκτης είσαι. Ωστόσο, μην το πάρεις και τοις μετρητοίς αυτό, γιατί η κάθε γυναίκα έχει και διαφορετικό έλεγχο στους Kegel μυς της.

Μάθετε τι κοιτάζουν οι γυναίκες στους άντρες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!