To Πουλάκι Tσίου σε νέο τραγούδι και video clip [video]

Δείτε το βίντεο με το νέο τραγούδι από το Πουλάκι Τσίου καθώς και το νέο video clip που ετοίμασαν οι Ιταλοί δημιουργοί του.

Το «πουλάκι τσίου» ή αν προτιμάτε “Pulcino pio”, είναι πραγματικά ένας μεγάλος… “superstar”.

Αφού όλοι εμπεδώσαμε την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το ιταλικής καταγωγής «πουλάκι τσίου» με το ομότιτλο τραγούδι ήρθε η ώρα να πάθουμε ένα γερό overdose από το χαριτωμένο (κατά τα άλλα) κλωσσόπουλο. Οι Ιταλοί δημιουργοί του “Pulcino Pio”, Radio Globo, ετοίμασαν το καινούριο τραγούδι του με τίτλο “Superstar” που έγινε και video clip και κυκλοφόρησε στην γειτονική χώρα, προσδοκώντας να κάνει για άλλη μια φορά πάταγο. Οι Ιταλοί πιτσιρικάδες, και όχι μόνο, έχουν λατρέψει το μικρό πουλάκι και έτσι οι Radio Globo κατόπιν συνεννόησης με την δισκογραφική τους εταιρεία ετοιμάζουν ένα ολόκληρο album βασισμένο στο μικρό ήρωα που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιταλία στις 23 Δεκεμβρίου με τον τίτλο “Pulcino Pio & Friends”.

Και αφού οι Ευρωπαίοι γονείς βρήκαν πιο είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά τους, εμείς τους συμβουλεύουμε να προμηθευτούν και αρκετά ηρεμιστικά γιατί το μικρό πουλάκι τσίου έχει σκοπό να «κελαηδάει» για πολύ καιρό ακόμα!

Δείτε το νέο τραγούδι από το Πουλάκι Τσίου:

Δείτε πώς οι Ράδιο Αρβύλα σκότωσαν το Πουλάκι Τσίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.