#

Έλληνας ηθοποιός: ”Δεν είχα λεφτά ούτε για τσιγάρα, δανείστηκα για βενζίνη”

Συγκίνηση προκαλούν τα λεγόμενα γνωστού Έλληνα ηθοποιού για την τραγική οικονομική κατάσταση που βίωσε. Διαβάστε τις δηλώσεις του ηθοποιού.

Δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενος στην κρίση που έχει χτυπήσει το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και το δράμα που περνούν ο ίδιος και κάθε ηθοποιός που ασχολείται με το λεγόμενο ποιοτικό θέατρο προέβη σε μια δήλωση που προκαλεί αναστάτωση!

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε πως: “Υπήρχε στιγμή που δεν είχα λεφτά για τσιγάρα και δανείστηκα δέκα ευρώ από συνάδελφο για να βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου και να πάω στο σπίτι μου!”

Ο ηθοποιός που έκανε αυτή τη αποκάλυψη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, είναι ο Βύρων Κολάσης!

Ο Κολάσης που είναι και μέτοχος στις θεατρικές παραγωγές που έχουν ανέβει φέτος στο θέατρο “Ελυζέ” συνεχίζει λέγοντας:

“Κοντεύω τα 60 και δεν ξέρω άλλη δουλειά να κάνω. Αν ήμουν στα 30 θα τα παρατούσα! Δεν θέλω να κλείσει το θέατρο, γιατί μαζί με μένα θα μείνουν χωρίς δουλειά άλλα επτά άτομα. Δεν θα πεινάω μόνο εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου ” τονίζει.

Επίσης στη συνέντευξη, ξεσπάει και κατά κάποιων ηθοποιών με λαϊκό έρεισμα που γεμίζουν τις τσέπες τους:

“Ο κόσμος είναι μάλλον αφελής και πιστεύει καλλιτέχνες που υποκρίνονται τους τιμητές των πάντων, ενώ οι ίδιοι κάνουν χλιδάτη ζωή με κότερα και ανέσεις. Για μένα “λαϊκός” και “εμπορικός” ηθοποιός θα πει αυτός που ναι μεν έχει δόξα και βγάζει πολλά χρήματα, αλλά βοηθάει και ανθρώπους που έχουν ανάγκη με πράξεις και όχι με τα λόγια… Όλο αυτό το πράγμα είναι γελοίο”!

Διαβάστε ποιος Έλληνας ηθοποιός μάζευε φαγητό από τα σκουπίδια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!