Ζώδια: τι κρύβουν τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Η ημέρα κρατάει κάτι από το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία και οι πιο τυχεροί θα δείτε κάποιες ευχές σας να πραγματοποιούνται, χωρίς να κουνήσετε το μικρό σας δακτυλάκι. Από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σ σχέσεις και συνεργασίες, αναδεικνύοντας λεπτομέρειες που μέχρι πρότινος ήταν… αόρατες! Το μήνυμα της ημέρας είναι «θέλω να είμαστε μαζί», συνοδεύεται όμως και από το… αντίθετο του «να είμαστε ή να μην είμαστε»;

ΚΡΙΟΣ
«Στο ίδιο στρατόπεδο»
Έχετε το χάρισμα να τα καταφέρνετε μόνοι σας και αγαπάτε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας. Σε κανένα όμως δεν αρέσει να είναι μόνος και έτσι σήμερα με τη Σελήνη στο Ζυγό δίνετε έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η συντροφικότητα αποτελεί για εσάς μια πρόκληση στην οποία θα αναμετρηθείτε για να πάρετε ως έπαθλο την αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ
«Η ισχύς εν τη ενώσει»
Αν σήμερα εργάζεστε ίσως νιώθετε πιο όμορφα στο χώρο δουλειάς και σε κάποιες υποθέσεις έχετε τη συνεργασία κάποιων συναδέλφων. Συγχρόνως είναι μια καλή μέρα για να διεκπεραιώστε καθημερινές δουλειές μέσα σε ένα κλίμα ευχαρίστησης και ευτυχίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη ευνοεί να κατανοήσετε ότι έχετε γεννηθεί με το δικαίωμα στη χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ερωτική αναψυχή»
Ένα γλυκό αεράκι φυσάει στην αισθηματική σας ζωή με εσάς και το ταίρι να συμμετάσχετε σε μια όμορφη και ερωτική σύζευξη. Παράλληλα, η μέρα σας παρασύρει στους ρυθμούς της διασκέδασης και της χαράς και πολύ πιθανόν μαζί με άλλους να βγείτε, να γιορτάσετε, να πάτε θέατρο, μουσική ή σε κάποια σκηνή τέχνης. Κάποιοι θα συναντήσετε παλιούς φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ό, τι πιο πολύτιμο έχετε»
Σήμερα, το πιο όμορφο κομμάτι της ημέρας είναι οι στιγμές που θα περάσετε με την οικογένειά σας. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού, προσθέτοντάς του χρώμα και στυλ. Συγχρόνως, είναι πολύ πιθανόν το σπίτι να γίνει εστία εορτασμού κάποιου ευχάριστου γεγονότος. Παράλληλα, ίσως θελήσετε να βάλετε λίγη άσκηση στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
«Συζητήσεις και διαδρομές»
Το στόμα σας σήμερα στάζει μέλι και οι επαφές με κοντινά πρόσωπα είναι όμορφες και ευχάριστες. Προς το βράδυ ίσως υπάρξουν κάποια μικροέκτροπα σε συζητήσεις και συνεννοήσεις, όμως δεν θα πάρουν διαστάσεις. Επιπλέον, θα έχετε την τάση να επιβάλετε κάποιες θέσεις σας όσον αφορά σε ζητήματα με τους γονείς ή τα πεθερικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Στην καρέκλα της χαράς ή του καλλωπισμού»
Σήμερα, δεν είναι μια μέρα κούρας και ευχαρίστησης. Θέλετε να διασκεδάσετε και ίσως έχετε ήδη κανονίσει πως θα περάσετε τη μέρα σας. Πολύ πιθανόν να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να κάνετε κάποια δώρα, να αγοράσετε όμορφα αξεσουάρ ή να επιμεληθείτε την εμφάνιση σας. Συγχρόνως ίσως αναβάλλετε κάποιες συναντήσεις ή δουλειές για άλλη μέρα.

ΖΥΓΟΣ
«Για να με δω στον καθρέφτη»
Σε κατάσταση ευφορίας βρίσκεστε σήμερα, καθώς σας δίνεται ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θέλατε καιρό. Θα είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί και θα φροντίσετε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές ακόμα και αν χρειαστεί να το σκεφτείτε γρήγορα. Πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που για κάποιο λόγο η επικοινωνία σας είχε μείνει στη μέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μυστικές επαφές»
Σήμερα, αισθάνεστε ότι τα καλύτερα έρχονται και για αυτό φροντίζετε να ξεκουραστείτε και να αφήσετε να μπει λίγος καθαρός αέρας στη ζωή και στη ψυχή σας. Παράθυρα ελπίδας ανοίγουν για οικονομικά θέματα και πιθανόν να καταφέρετε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα που σας είναι απαραίτητα για τη διευθέτηση μιας υπόθεσης. Συνάμα, κάποιοι θα μπείτε σε δίαιτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Τι θα κάνουμε σήμερα;»
Πολύ πιθανόν να κάνετε μαζί με φίλους σχέδια για να περάσετε και να χαρείτε τη μέρα σας. Παράλληλα, ίσως αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει για μια σχέση ενώ θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο με το οποίο διατηρούσαστε ερωτικό δεσμό. Μπορεί να χρειαστεί να αποκρύψετε ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Θα φτάσετε όσο ψηλά τοποθετείτε τον εαυτό σας»
Σήμερα, είναι μια μέρα που θέλετε να κερδίσετε την αποδοχή των άλλων και να αισθανθείτε ότι είστε αγαπητοί. Συγχρόνως, ίσως ζητήσετε τη συνεργασία ενός προσώπου που θαυμάζετε, αγαπάτε ή εκτιμάτε για ένα θέμα που είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Κάποιοι ίσως ξαναμπείτε σε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής που είχατε ξεκινήσει παλαιότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Που θα τα πούμε;»
Κοινωνικοί και ευχάριστοι είστε σήμερα ενώ αισθηματικές επαφές σας ανοίγουν νέους ορίζοντες. Πολύ πιθανόν να βγείτε έξω μαζί με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή να εισπράξετε κομπλιμέντα και καλά λόγια από κάποιους που επικοινωνείτε από απόσταση ή μέσω διαδικτύου. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε κάποια συνάντηση με φίλο για άλλη ώρα ή μέρα.

ΙΧΘYΕΣ
«Το μυστήριο του έρωτα»
Ο έρωτας σας κλείνει το μάτι και σας τυλίγει στα βάθη της αγκαλιάς τους. Παράλληλα, θα έχετε την τάση να κρατήσετε κάποιες καταστάσεις μυστικές και πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να επιχειρήσετε να κάνετε τον Ηρακλή Πουαρώ. Σε θέματα δουλειάς ίσως υπάρξουν κάποιες επαναδιαπραγματεύσεις ή χρειαστεί να επαναφέρετε κάποιες ιδέες σας στο τραπέζι των συζητήσεων.

Δες τι ζώδιο είσαι στο κινέζικο ωροσκόπιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!