Χρήστος Παπάζογλου: ανατριχιαστική ομολογία για Ζωή Δαλακλίδου

Τι αναφέρει στην απολογία του ο δολοφόνος της Ζωής Δαλακλίδου, Χρήστος Παπάζογλου; Διαβάστε την κυνική ομολογία.

Συγκλόνισε ο Χρήστος Παπάζογλου με την ανατριχιαστική ομολογία του για τη δολοφονία της Ζωής Δαλακλίδου τα ξημερώματα.

«Την ήξερα από παλιά και μου άρεσε. Την είδα τυχαία , τα ξημερώματα της Πέμπτης μπροστά μου και την οδήγησα -παρά την αντίστασή της- στον ακάλυπτο χώρο. Εκεί έγινε ό,τι έγινε. Είχα προφυλακισθεί πέρσι για υπόθεση βιασμού, όμως είχα βγει από την φυλακή…». «Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Την ήξερα. Μου άρεσε. Την είδα τυχαία μπροστά μου και την ακολούθησα. Επιτέθηκα όταν έβαζε τα κλειδιά στην πόρτα. Θα με αναγνώριζε, γι αυτό την έκαψα». Σε αυτήν την κυνική ομολογία προχώρησε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο 27χρονος σεσημασμένος Xρήστος Παπάζογλου για απόπειρα βιασμού, για κλοπές, και για διακίνηση ναρκωτικών που είχε προσαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, στην Αστυνομική Διεύθυνση του νομού για την στυγερή δολοφονία της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη.

Η άτυχη Ζωή Δαλακλίδου είχε κτυπηθεί με αιχμηρό όργανο και είχε καεί ζωντανή αφού ο Χρήστος Παπάζογλου την περιέλουσε με βενζίνη από ρεζερβουάρ μοτοσικλέτας.

Πρόκειται για τον 27χρονο Χρήστο Παπάζογλου γείτονα της 34χρόνης Ζωής που εδώ και περίπου ένα μήνα διατηρούσε μανάβικο στην περιοχή. Σύμφωνα με το gkdata.gr ο δολοφόνος ήταν επίσης περιστασιακός υπάλληλος βενζινάδικου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι προσφάτως αρραβωνιάστηκε. Για το λόγο αυτό μετακόμισε από το χωριό του στην Ξάνθη και πήγε να ζήσει στην ίδια γειτονιά με την άτυχη Ζωή την οποία είχε βάλει στο «μάτι» και παρακολουθούσε τις κινήσεις της.

Οπως δήλωσε, βίασε την κοπέλα επειδή του άρεσε και στη συνέχεια την έκαψε για να καλύψει τα ίχνη του. Ο βιασμός έγινε στον ακάλυπτο χώρο πίσω από την πολυκατοικία της κοπέλας, ενώ την έπιασε μόλις εκείνη είχε βάλει τα κλειδιά στην εξώπορτα του σπιτιού της!

Αρχικά ο Χρήστος Παπάζογλου δήλωνε αθώος και ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος. Ωστόσο στην συνέχεια ομολόγησε όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι έχουν βρει δακτυλικό του αποτύπωμα στην περιοχή του άγριου εγκλήματος και επιπλέον υπάρχει βίντεο, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που τον έδειχνε να κινείται στην περιοχή.

Ο Χρήστος Παπάζογλου θεωρήθηκε βασικός ύποπτος σχεδόν από τις πρώτες ώρες διερεύνησης του περιστατικού λόγω του ποινικού παρελθόντος του και της γειτνίασής του με τη Ζωή Δαλακλίδου. Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε αποφυλακισθεί ύστερα από την αθώωσή του στο δικαστήριο, όμως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ διερευνούν συνολικά την εξέλιξη της προηγούμενης αυτής υπόθεσης.

Μιλώντας στην «Κοινωνία ώρα Mega» ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Γ. Γκοδοσίδης,σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο δράστης ακινητοποίησε την κοπέλα την στιγμή που έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας της και την οδήγησε στον ακάλυπτο χώρο. Σύμφωνα με την ομολογία του, ο Χρήστος Παπάζογλου στη συνέχεια τη βίασε και για καλύψει τα ίχνη του ην περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία του αδερφού της Ζωής Δαλακλίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.