Ερμής: Δείτε τα ένσημα ΙΚΑ μέσω ίντερνετ | www.ermis.gov.gr

Τυπώστε τώρα τα ένσημα ΙΚΑ σας εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr. Πώς να δείτε τα ένσημα ΙΚΑ μέσα από τη σελίδα Ερμής;

Όπως και με το taxisnet, έτσι και με την ηλεκτρονική υπηρεσία Ermis μπορείτε να τυπώσετε τα ένσημα ΙΚΑ σας.

Συγκεκριμένα, μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr έχετε τη δυνατότητα να δείτε αλλά και να εκτυπώσετε την καρτέλα με τα ένσημα ΙΚΑ σας. Μέσω του Ερμή οι πολίτες είναι σε θέση να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα.

Για να χρησιμοποιήσετε την Ηλεκτρονική Υπηρεσία Ermis, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο site www.ermis.gov.gr, δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Στη συνέχεια επισκέπτεστε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και πιστοποιείτε την εγγραφή σας προσκομίζοντας:

• Νέα Άδεια Οδήγησης ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο
• Το όνομα χρήστη (username) που εισάγατε στο ermis.gov.gr
• Το βιβλιάριο υγείας σας ή ένα απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης

Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μία φορά και σας επιτρέπει πρόσβαση στην καρτέλα των ενσήμων ΙΚΑ σας ανά πάσα στιγμή και για κάθε χρήση.

Μετά από λίγες μέρες, η υπηρεσία έκδοσης ατομικού λογαριασμού ενεργοποιείται στο www.ermis.gov.gr και εσείς μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τυπώνετε τα ένσημα ΙΚΑ σας.

Προσοχή όμως, κάθε φορά που τυπώνετε τα ένσημα ΙΚΑ από το σύστημα Ermis θα πρέπει να πηγαίνετε σε ένα ΚΕΠ για να τα υπογράφουν και να τα επικυρώνουν. Αυτό πρέπει να γίνεται την ίδια μέρα με τη μέρα της εκτύπωσης.

Δείτε πώς να τυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας μέσω taxisnet.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.