Γιατί ο Στουρνάρας φίλησε τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Γιάννης Στουρνάρας αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Γιατί ο υπουργός Οικονομικών φίλησε τον Άδωνι Γεωργιάδη;

Σε όνειρο ζω αναρωτιέται ο Γιάννης Στουρνάρας για τα καλά λόγια που ακούσει από βουλευτές της ΝΔ. Την αρχή της αποθέωσης έκανε ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος σε συνέντευξη είπε ότι έχουν «τακιμιάσει» με τον υπουργό Οικονομικών.

Τη σκυτάλη σήμερα πήρε ο Αδωνις Γεωγιάδης ο οποίος είδε το πρωί στη βουλή τον Γιάννη Στουρνάρα και μόνο που δεν έπεσε πάνω του να τον φιλήσει για το πόσο καλά τα πάει στο υπουργείο. «Ούτε κι εγώ το περίμενα ότι θα είναι τόσο καλά» απάντησε χαμογελώντας ο κ. Στουρνάρας.

Ο Aδωνις όμως δεν έμεινε εκεί. «Δεσμεύομαι ότι μόλις ανοίξει η Βουλή θα φέρω τροπολογία στο φορολογικό η οποία θα λέει ότι το όνομα του υπουργού Οικονομικών θα πρέπει να αρχίζει από Στουρν… και να τελειώνει σε …άρας. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε καλύτερο από εσένα» είπε ο Άδωνις.

Ο κ. Στουρνάρας που ετοιμάζεται για το επικράτειας της ΝΔ καταευχαριστήθηκε τα καλά λόγια του Άδωνι και ανταπέδωσε φιλώντας σταυρωτά τον βουλευτή.

Διαβάστε τις μπίζνες της κυρίας Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.