“Κόκκινος συναγερμός” στην Κρήτη για ύποπτες κινήσεις πλοίων

Σάλος στην Κρήτη με ύποπτες κινήσεις πλοίων. Τι είδους εμπορεύματα κουβαλάνε τα ύποπτα πλοία στην Κρήτη αυτές τις μέρες;

Το τέλος της χρονιάς και η χαλάρωση λόγω γιορτών αφήνει πεδίο δόξης λαμπρόν στους πάσης φύσεως λαθραίους. Το Cretalive αποκαλύπτει επείγον σήμα για πλοία που μεταφέρουν λαθραία μετανάστες και εμπορεύματα.

Οι μέρες είναι γιορτινές και χαλαρές, αλλά όχι για τις λιμενικές, αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης και όχι μόνο. Το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, έχει δώσει ήδη εντολές με συγκεκριμένες πληροφορίες για τις κινήσεις ύποπτων πλοίων.

Σπείρες προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση των ημερών και διακινούν λαθραία πάσης φύσεως “εμπορεύμα”. Από ανθρώπους μέχρι τσιγάρα! Ήδη φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο συγκεκριμένα ύποπτα πλοία που διακινούν διάφορα εμπορεύματα και εφιστάται η προσοχή των αρχών “να είναι σε αυξημένοι ετοιμόtητα πλωτά μέσα και χερσαία καθώς και προσωπικό υπηρεσίας’.

Αντίστοιχες πληροφορίες υπάρχουν και για διακίνηση μεταναστών κυρίως με στόχο τις ιταλικές ακτές, αλλά πάντα με ενδιάμεσο τις ελληνικές-κρητικές ακτές γεγονός που φέρνει σε δυσχερή θέση της χώρα μας. “Εντατικοποιήστε λαμβανόμενα μέτρα αστυνόμευσης περιοχών” αναφέρουν οι ρητές εντολές του Αρχηγείου.

Διαβάστε γιατί εξελίσσεται σε θρίλερ η υπόθεση με τους λαθρομετανάστες που προσέγγισαν με πλοίο τον νομό Ηρακλείου στην Κρήτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.