Μυστηριώδης θάνατος 27χρονης στο ταξίδι του μέλιτος

Γιατί ο θάνατος της 27χρονης Kristy Cadman-Jones στο ταξίδι του μέλιτος της είναι μυστηριώδης; Πώς πέθανε η 27χρονη Kristy Cadman-Jones;

Πέρα από την είδηση με τον άντρα που σκότωσε τη γυναίκα του στο ταξίδι μέλιτος, έρχεται τώρα άλλη μια. Η Kristy Cadman-Jones, 27 χρονών πέθανε σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της Καμπότζης Πνομ Πενχ, στην διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού της, ύστερα από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ο μήνας του μέλιτος στην Άπω Ανατολή είχε την χειρότερη δυνατή κατάληξη για τη νεαρή Kristy.

Ο δικηγόρος της Βρετανής λέει ότι η 27χρονη Kristy Cadman-Jones και ο σύζυγός της Damian γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ με δυο άλλους ταξιδιώτες οι οποίοι και τους προσέφεραν τις ναρκωτικές ουσίες. Ακόμη λέει πως το ζευγάρι νόμιζε πως το ναρκωτικό ήταν κοκαΐνη και έτσι προθυμοποιήθηκε να δοκιμάσει.

Οι αξιωματούχοι των αστυνομικών αρχών εστιάζουν την έρευνά τους στον Damian Cadman-Jones, διότι ο 30χρονος έχει υποπέσει σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του για τις συνθήκες θανάτου της συζύγου του Kristy Cadman-Jones.

Για τις αρχές, ενδεχομένως ο Damian Cadman-Jones να είναι αναμεμειγμένος στην υπόθεση. Λίγες μέρες πριν πεθάνει, η άτυχη κοπέλα Kristy Cadman-Jones είχε κάνει ασφάλεια ζωής ενώ ο Damian Cadman-Jones σε σχετική ερώτηση αρνήθηκε κάθε κατηγορία λέγοντας πως δεν γνωρίζει το παραμικρό.

Πρόσθετα ερωτήματα, σε μια υπόθεση που έχει στοιχεία θρίλερ, δημιουργεί το γεγονός ότι ο 30χρονος ήθελε να επιταχύνει τις διαδικασίες ταρίχευσης της γυναίκας του, Kristy Cadman-Jones. Με την ταρίχευση θα αλλοιώνονταν τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων του θύματος. Αρχικώς ο Damian Cadman-Jones δεν είχε αναφέρει στο δικαστήριο πως είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο ίδιος ήταν χρήστης στο παρελθόν απέφυγε να απαντήσει.

Δείτε για τον άντρα που δολοφόνησε τη σύζυγο μπροστά στα δύο τους παιδιά

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.