Αιγόκερως 2013: Προβλέψεις για ζώδια 2013

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Αιγόκερω το 2013 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2013 και συγκεκριμένα για τον Αιγόκερω.

Γενικά για τον Αιγόκερω 2013:

Ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές στη ζωή σας. Θα επικεντρωθείτε αυστηρά στους στόχους σας. Μπορεί να αρχίσετε να πιστεύετε στο ένστικτό σας. Αφυπνίζεται ένα έντονο ενδιαφέρον για τις διάφορες μορφές τέχνης και ιδίως τη μουσική και την ποίηση. Είναι επίσης πιθανόν να αλλάξετε γραφείο ή κατοικία. Θα θελήσετε να κάνετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας, για να απαλλαγείτε από τη βαρετή ρουτίνα.

Σπίτι και οικογενειακή ζωή για τον Αιγόκερω 2013:

Κάποιες αλλαγές στο οικιακό περιβάλλον σας είναι πιθανές. Εξαιτίας αυτού, η οικογενειακή σας ζωή θα διακρίνεται από κάποιο άγχος, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας να αισθανθούν, ότι παίρνετε αποφάσεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Το στρες θα είναι πολύ μεγάλο και για να το αντιμετωπίσετε, κάντε ένα απαραίτητο διάλειμμα, που μπορεί να είναι μια οικογενειακή εκδρομή. Τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας ίσως να απαιτήσουν περισσότερη προσοχή και φροντίδα τώρα και θα πρέπει να τους προσφέρετε συναισθηματική κάλυψη.

Ερωτική Ζωή για τον Αιγόκερω 2013:

Η ηθική υποστήριξη του συντρόφου σας είναι πιθανό να αυξηθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όταν και θα τη χρειάζεστε περισσότερο. Όσοι επιθυμούν να συνάψουν μια νέα σχέση, μπορεί να το καταφέρουν στο δεύτερο μισό του έτους. Αν η σχέση υπάρχει και είναι ισχυρή, θα διατηρηθεί ισχυρή όλο το χρόνο, και θα θελήσετε να την επισημοποιήσετε. Οι παντρεμένοι θα χρειαστεί να στηρίζετε ο ένας τον άλλο για να κρατηθούν τα πράγματα σε ισορροπία. Μεταξύ Απριλίου-Αυγούστου, εσείς και ο σύντροφός σας ίσως σχεδιάσετε ένα πολύ μακρινό ταξίδι.

Υγεία για τον Αιγόκερω 2013:

Εκτός από μικροασθένειες κατά τη διάρκεια της αλλαγής των εποχών, δεν υπάρχει σοβαρό θέμα υγείας για σας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η όρεξή σας μπορεί να μειωθεί λίγο, αλλά αυτό είναι καλό για την υγεία σας. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να γραφτείτε σ΄ένα γυμναστήριο και να αφιερώσετε χρόνο σε τακτική άσκηση. Αν δεν το κάνετε, μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν φροντίζετε κατάλληλα το σώμα σας, κι έτσι να δείτε την αποδοτικότητά σας να μειώνεται. Οι ώμοι και το στομάχι σας θα παραμείνουν ευαίσθητες περιοχές για φέτος και μπορεί να υποφέρετε και από πονοκεφάλους.

Καριέρα και Οικονομικά για τον Αιγόκερω 2013:

Η χρονιά αυτή προσφέρεται για να αναζητήσετε καλύτερες επαγγελματικές επιλογές. Όσοι είστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε, η τύχη θα είναι μαζί σας. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να ακονίσετε τις ικανότητές σας και να πάρετε κάποια επαγγελματικά μαθήματα εξειδίκευσης. Όσοι έχετε επιχειρήσεις, πρέπει να επενδύσετε στο ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνολογική εξέλιξη. Να περιμένετε δουλειές που προέρχονται από μια ξένη χώρα. Οικονομικά, το έτος αυτό είναι μάλλον μέτριο. Μπορείτε να επενδύσετε σε ακίνητα για υψηλότερα κέρδη.

Συμβουλές για τον Αιγόκερω 2013:

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε, ότι αν δεν βοηθήσετε τους άλλους ανιδιοτελώς, ποτέ δεν θα είναι έτοιμοι κι εκείνοι να σας βοηθήσουν. Στο μέτωπο του σπιτιού, υπολογίστε την άποψη κάθε μέλους της οικογένειας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!