Κριός 2013: Προβλέψεις για ζώδια 2013

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Κριό το 2013 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2013 και συγκεκριμένα για τον Κριό.

Γενικές προβλέψεις Κριός 2013:

Το 2013 έχει πολλές δυνατότητες και υποσχέσεις για σας, όμως όλα εξαρτώνται από το πώς θα επιλέξετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες. Οι τομείς που θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα χρειαστούν προσοχή είναι η υγεία σας, τα κοινά οικονομικά, οι κοινές επενδύσεις, και θέματα που σχετίζονται με τα πεθερικά και τις κληρονομιές. Η σχέση με τους γονείς σας θα υποστεί αλλαγές, και στο διάστημα της χρονιάς θα νιώσετε ισχυροί τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση όσον αφορά την καριέρα σας. Αυτή τη χρονιά φαίνεται πως ακολουθείε μια εντελώς αντισυμβατική πορεία.

Σπίτι και οικογενειακή ζωή για τον Κριό 2013:

Είστε ελεύθερα πνεύματα και δεν σας αρέσει να ασχολείτε πολύ με τα θέματα του σπιτιού. Ωστόσο, φέτος θα αναγκαστείτε να μην παραμείνετε παθητικοί σε κάποιες καταστάσεις που θα διαδραματιστούν μέσα στο σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2013, η οικογενειακή σας εστία μπορεί να σας προκαλέσει άγχος και πίεση και να σας κάνει ευερέθιστο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να ταξιδεύετε συχνά κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους. Θα απαιτηθούν προσαρμογές για να λειτουργήσουν τα πράγματα σωστά, αλλά δείχνουν να βελτιώνονται πολύ κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους του έτους. Τότε μπορεί να αγοράσετε ακόμη και ένα νέο σπίτι, γραφείο ή αυτοκίνητο.

Ερωτική Ζωή για τον Κριό 2013:

Δεν υπάρχει μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σας ζωή μέσα στο 2013. Αν η σχέση σας ήταν καλή το προηγούμενο έτος, θα παραμείνει. Ωστόσο, αν ταλαντευόταν, μάλλον θα πρέπει να την επανεξετάσετε σοβαρά και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε σκληρά για να εξασφαλίσετε την ισορροπία της. Επιδιώξτε ανοιχτό διάλογο με το σύντροφό σας και αποδείξτε το βάθος της αγάπης σας. Εργαστείτε πάνω στη σχέση σας και κάντε τη πιο χαρούμενη. Μπορεί να πάτε ένα ταξίδι αναψυχής με τον αγαπημένο σας τον Ιούνιο.

Υγεία για τον Κριό 2013:

Θα έχετε μια ισχυρή διαίσθηση αυτή τη χρονιά και θα ακούτε τη φωνή της ψυχής σας, η οποία δείχνει πιο ισχυρή φέτος, σε αντίθεση με τη σωματική σας υγεία και το σώμα σας εν γένει, που μπορεί να χρειαστούν τη φροντίδα και την προσοχή σας, χωρίς ωστόσο να προβλέπεται κάποιο σοβαρό ζήτημα υγείας. Αποφεύγετε τη σωματική και διανοητική υπερκόπωση, και μην το παρακάνετε στο θέμα της δίαιτας και της άσκησης, αλλά βρείτε την ισορροπία και διατηρήστε την.

Καριέρα και Οικονομικά για τον Κριό 2013:

Μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλαγές στο μέτωπο της δουλειάς σας φέτος. Θα πρέπει να εργαστείτε ακόμη πιο σκληρά για να κερδίσετε μια θέση που θα σας δίνει εξουσία και αναγνώριση. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να πάρετε μια λανθασμένη απόφαση, κι αυτό θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τα πράγματα στον τομέα αυτό ως το τέλος του χρόνου. Ως εκ τούτου, πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη λήψη κάθε σημαντικής απόφασης. Όσοι από σας έχετε δική σας επιχείρηση, ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα, αλλά θα τα χειριστείτε σωστά και αποτελεσματικά. Τα ταξίδια μπορεί να αποδειχθούν ευεργετικά για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές σας.

Συμβουλές για τον Κριό 2013:

Μη βιάζεστε ν΄αρπάξετε τις ευκαιρίες και δείξτε υπομονή. Αποφασίζετε με γνώμονα τη λογική, για να πετύχετε το καλύτερο. Επίσης, παραμείνετε διπλωμάτες καθώς εξηγείτε τις κάπως αντισυμβατικές ιδέες σας, που φαίνεται να υπερισχύουν φέτος. Ακούστε τη φωνή της ψυχής σας για να φτάσετε στην επιτυχία.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!