Παρθένος 2013: Προβλέψεις για ζώδια 2013

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Παρθένος το 2013 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2013 και συγκεκριμένα για τον Παρθένος.

Γενικά για τον Παρθένος 2013:

Αυτή η χρονιά θα είναι ομαλή και δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Θα παίρνετε όλες τις αποφάσεις σας ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά προσεκτικά. Ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά, κυρίως κοινών λογαριασμών, θα πρέπει να τα φροντίσετε με σύνεση, ενώ άλλα που αφορούν κληρονομιές μπορεί να γίνουν περίπλοκα. Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου στον οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο είναι πιθανή. Προσέχετε πού επενδύετε τα χρήματά σας, γιατί η κερδοσκοπία μπορεί να προκαλέσει χασούρες. Είναι μια καλή στιγμή για να ακονίσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και να τα εκμεταλλευτείτε για να κερδίσετε χρήματα.

Σπίτι και οικογενειακή ζωή για τον Παρθένος 2013:

Τα ζητήματα του σπιτιού σας θα εξελίσσονται όπως τα έχετε προγραμματίσει, και η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας θα γίνει χαρούμενη, καθώς θα αφιερώσετε πολύ χρόνο για να το πετύχετε αυτό. Ωστόσο, μπορεί να δεχτείτε κάποιους απρόσμενους επισκέπτες που θα θελήσουν να παραμείνουν περισσότερο διάστημα, κάτι που θα προκαλέσει τριβές ανάμεσα σε σας και τους δικούς σας. Ο χειρισμός των παιδιών θα μπορούσε να αποδειχθεί μια δύσκολη υπόθεση, γι΄αυτό να είστε υπομονετικοί όταν ασχολείστε μαζί τους. Αυτή η χρονιά ευνοεί όσου σχεδιάζουν να φέρουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους, ειδικά αν πρόκειται για το πρώτο τους παιδί. Αν σχεδιάζετε να επενδύσετε σε ένα νέο σπίτι ή γραφείο, κρατήστε την όρεξή σας για το δεύτερο μέρος του έτους.

Ερωτική Ζωή για τον Παρθένος 2013:

Η χρονιά αυτή μάλλον θα είναι αποφασιστική για θέματα καρδιάς, ωστόσο ειδικά στα θέματα αυτά θα απαιτηθεί υπομονή. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη, ενώ οι ανάγκες και οι προσδοκίες του συντρόφου σας ενδέχεται να είναι κάπως ασυνήθιστες, και πρέπει να βρείτε τρόπο να τις ικανοποιήσετε. Προσπαθήστε να μην ασκείτε υπερβολική ψυχική πίεση στους ανθρώπους που σας αγαπούν. Η περίοδος Αυγούστου – Δεκεμβρίου θα είναι πολύ ευνοϊκή για το ξεκίνημα μιας μακροπρόθεσμης σχέσης, η οποία είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε γάμο.

Υγεία για τον Παρθένος 2013:

Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, για να αποφύγετε τραυματισμούς στα χέρια ή σε σημεία του σώματος από τη μέση και πάνω. Παρόλα αυτά, γενικά το 2013 θα είναι μια χρονιά καλής υγείας. Γύρω στα μέσα του έτους, μπορεί να εμφανίσετε κάποιο πόνο στις αρθρώσεις ή να σας απασχολήσει ένα γαστρικό πρόβλημα. Αν πάσχετε από ρευματισμούς, να είστε πιο προσεκτικοί μεταξύ Μαΐου-Σεπτεμβρίου. Η γιόγκα θα σας έκανε πολύ καλό.

Καριέρα και Οικονομικά για τον Παρθένος 2013:

Η χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη για τα επαγγελματικά σας, καθώς θα σας γίνει μια πολύ προσοδοφόρα επαγγελματική πρόταση. Μπορεί επίσης να κερδίσετε μια θέση ηγετική στον εργασιακό σας χώρο. Η συνεργασία με τους ανωτέρους σας θα είναι καλή. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθείτε μια ξένη χώρα. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, μην είστε βιαστικοί στα σχέδιά σας και δείξτε υπομονή. Αυτό που θα σας χρειαστεί για να πάτε την επιχείρησή σας μπροστά, είναι το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. Αν ψάχνετε για έναν συνεργάτη στην επιχείρηση, δείξτε προσοχή στην επιλογή, δεδομένου ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαία κατανόηση.

Συμβουλές για τον Παρθένος 2013:

Το να προσπαθείτε να αποδράσετε από τα προβλήματα δεν λειτουργεί, οπότε βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει για να δείτε πώς θα τα αντιμετωπίσετε. Αγνοήστε τα σχόλια των άλλων για τον τρόπο ζωής σας, αφού ούτως ή άλλως δεν μπορείτε να τα αποφύγετε. Η άσκηση θα είναι ευεργετική για την υγεία σας.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!