Ζυγός 2013: Προβλέψεις για ζώδια 2013

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Ζυγό το 2013 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2013 και συγκεκριμένα για τον Ζυγό.

Γενικά για τον Ζυγό 2013:

Κάποια ζητήματα του σπιτιού σας θα χρειαστούν επίλυση. Πικρία θα προκύψει σε επαγγελματικές συνεργασίες ή στη σχέση σας με το σύζυγο. Συνεπώς, θα επανεκτιμήσετε φέτος τις σχέσεις σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα είστε αρκετά μπερδεμένοι σε θέματα υγεία και φιλανθρωπίας, αλλά και σε θέματα καριέρας, όπου όμως θα σημειώσετε και μεγάλη πρόοδο. Να είστε προετοιμασμένοι για σημαντικές αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον Καλή στιγμή για να αλλάξετε σπίτι ή τόπο διαμονής.

Σπίτι και οικογενειακή ζωή για τον Ζυγό 2013:

Ακόμα και αν αισθάνεστε ότι τα μέλη της οικογένειάς σας δεν αναγνωρίζουν όσα τους προσφέρετε, πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε το καθήκον σας. Η υγεία των γονιών σας μπορεί να είναι εύθραυστη, έτσι δώστε τους τη δέουσα προσοχή. Η επικοινωνία σας με το σύζυγο θα χρειαστεί βελτίωση, γι΄αυτό φροντίστε να μιλάτε περισσότερο. Η χρονιά ευνοεί την αλλαγή κατοικίας.

Ερωτική Ζωή για τον Ζυγό 2013:

Οι νέες ερωτικές σχέσεις μπορεί να αποδειχτούν δύσκολη υπόθεση για σας φέτος. Ακόμα κι αν αρχίσετε μια σχέση, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται απλώς για σεξουαλική έλξη και δεν είστε διανοητικά συμβατοί με το σύντροφό σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να νιώσετε ότι αυτή είναι οικονομικά επαχθής για σας, και θα αναγκαστείτε να την επαναξιολογήσετε. Αν είστε παντρεμένοι, θα δυσκολευετείτε να συνεννοηθείτε με τον ανελαστικό σας σύντροφο. Όπως και να΄χει, θα είναι μόνο η σωματική έλξη που θα κρατήσει ανέπαφη τη σχέση σας. Ωστόσο, η ερωτική ένταση θα είναι τόσο έντονη, που μπορεί να σας προκαλέσει «ασφυξία».

Υγεία για τον Ζυγό 2013:

Αυτό το έτος, θα σας απασχολούν κατά καιρούς μικροπροβλήματα υγείας. Θα σας προβληματίσει η διατροφή σας, και οι πεπτικές διαταραχές θα είναι συχνές. Αντιμετωπίστε αυτά τα προβλήματα με ομοιοπαθητική ή αγιουρβέδα αντί για τα συμβατικά φάρμακα. Η περίοδος Ιουλίου-Σεπτεμβίου θα είναι ελαφρώς δύσκολη φάση από άποψη υγείας. Εκτός, όμως, από εκείνη την περίοδο, δεν προβλέπεται κάτι σημαντικό.

Καριέρα και Οικονομικά για τον Ζυγό 2013:

Ο Δίας θα βοηθήσει την οικονομική σας κατάσταση, η οποία όμως δεν φαίνεται να σταθεροποιείται. Έτσι, μπορεί να κερδίσετε πολλά χρήματα φέτος, αλλά δεν θα είστε σε θέση να τα κρατήσετε. Είναι απαραίτητο να διατηρήσετε μια θετική και αισιόδοξη στάση για να αποκομίσετε κέρδη και να αρπάξετε τις οικονομικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αυτή η χρονιά ευνοεί τις επιχειρήσεις και τα σχέδια επέκτασης ή τις κοινοπραξίες, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο. Κάντε επενδύσεις τέτοιες, που θα σας αποφέρουν οφέλη μετά τη συνταξιοδότησή σας. Η χρονιά ευνοεί την πώληση και την αγορά ακινήτων.

Συμβουλές για τον Ζυγό 2013:

Στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις προσπαθήστε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί μπορείτε. Ακόμα κι αν είναι μια επίπονη και κουραστική διαδικασία, θα σας βοηθήσει τελικά. Αν είστε υπερβολικά ανιδιοτελείς και συμπονετικοί, αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα, έτσι καλύτερα να κρατήσετε ένα μέτρο. Αναπτύξτε μια πιο αισιόδοξη προοπτική, που θα σας βοηθήσει πάρα πολύ.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!